Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
Na wi-fi problem nie występuje.
Mój telefon to IPhone 6S a operator to Orange.
Wydaje mi się że jest to jakaś blokada od Orange ale nie do końca wiem gdzie uderzyć.
Spotkał się ktoś z takim problemem lub wie jak go rozwiązać?
Powód: poprawiono brzmienie tematu
Kurde przeglądałem wiele razy ten temat i opcja z cloudflare musiała mi umknąć
Jeszcze tak zapytam z ciekawości, czy bardzo ogranicza to prędkość internetu?
Używać tego ciagle czy tylko jak mam problem z wejściem na strony typu hyperreal?
Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoją odpowiedzią - wycięto cytat. | STR88
Też Orange
Na wifi hyper działa
Jednak na danych nie://
@Nieznana00, a sprawdziłaś moją odpowiedź? Orange blokuje Hyperreal, musisz zmienić DNS, wyżej masz link do poradnika.
[/quote]
Dzięki
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.