Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 161 / 5 / 0
20 października 2019misspill pisze:
Możesz spróbować 16-tabletkowego Thiocodinu, nic nie powinno się stać.
16 tabletek czyli 240mg? :flaszka: oczywiście po ekstrakcjii
  • 5 / / 0
Od siebie polecę chlorprothixen i alkohol. Wrzucenie sobie 15mg do zimnego piwka skutecznie podbija szum w głowie i pozwala wypić mniej alkoholu i dołączyć mile uczucie spokoju. Osobiście po alkoholu nie mam właśnie nadmiernej senności, a samo połączenie pomaga mi się skupić nawet na własnych myślach. Tyle, że te pierwsze tabsy będą najgorsze, najlepiej już tak robić z jakąś tolerancją minimalną wyrobioną, bo niektórych moich kumpli nawrt po połowie tabletki w piwie mieli problem ze sklejonym łbem
  • 119 / 5 / 0
Co dziala na neuroleptykach?
alkohol - dziala tak samo na kazdym nauroleptyku
LSD - na kwetiapinie dziala super, natomiast amisulpryd zupelnie go blokuje, nie ma dzialania
Ziolo - dziala na kazdym
feta/ mefedron - dziala na kazdyn
nikotyna - dziala na kazdym
DXM - dziala na kazdym, na ssri dziala mocniej
Zolpidemy dzialaja na kazdym az milo
morfina/ kodeina - dziala na kazdym
Nie ma za co
  • 4918 / 858 / 0
mefedron dziala normalnie? Z tego co pamietam to jak kiedyś byłem na olanzapinie i wzialem 4cmc to było całkowicie pozbawione euforii(serotonina) wystąpiła jedynie pusta stymulacja .

Jesteś pewien że normalnie dziala?
  • 56 / 13 / 0
Na chlorprotixenie brałem mefedron i działał.
Pink Fluffy Unicorns Dancing On Rainbows
Spoiler:
  • 9 / 2 / 1
Polecam bardzo arypiprazol jeśli będziecie mieć urojenia i stany psychotyczne po krajuwe, 4mg klona [rivotril] tylko sprawily ze mialem wyjebane na to że słyszę głosy. W moim przypadku zmniejszona dawka 5mg arypiprazolu zniwelowala ten stan, plus jest też taki że arypiprazol nie zamula aż tak jak inne leki przeciwpsychotyczne.
Arypiprazol działa jak antagonista w sy-
tuacji nadmiaru dopaminy, natomiast przy jej niskich
stężeniach eksponuje właściwości agonistyczne
  • @stanypsychotyczne
  • 63 / 5 / 0
Czy mogę brać do neuroleptyków ( (olanzapina, ability) nootropy ?
  • 11 / / 0
Zioło działa na neuroleptykach? Chyba nie wiesz co piszesz. Na iniekcji rispoleptu jak zjarałem bongo to mnie sparaliżowało, drętwiałem, ogólne parzenie, nie polecam.
  • 4918 / 858 / 0
Na mnie działało niemal normalnie, działanie bylo minimalnie spłycone.
  • 1229 / 181 / 0
Na mnie też działało normalnie (rysperydon, kwetiapina, chlorproshit) a po sulpiryd miałem wrażenie że nawet mocniej klepie ganda. Choć słyszałem że jest na odwrót że nie powinno działać, ale obaliłem te teze. Oczywiście nie zachęcam do palenia w trakcie kuracji neuroleptykami ani innymi lekami, bo wierze że niektórym osobom może pogorszyć to stan.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.

Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.