skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Ale zaczynaj od małych dawek.
03 stycznia 2020anthemx1990 pisze: Chciałem się was poradzić. Czy jak mam jakieś problemy i się czymś przejmuję, to po tym będę mieć na wszystko wyjebane czy to tak nie działa?
diazepam, o którym mowa w tym temacie, również działa przeciwlękowo, chociaż moje subiektywne i nie tylko moje wrażenie, wykazuje on bardziej działanie nasenne.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
19 grudnia 2019Piolun pisze: Wziąłem pierwszy raz wspomniane 20 mg, rzeczywiście trochę nie doceniłem mocy tego leku. Rozwija swoje działanie w moim odczuciu, wolniej od alpry lub clona i dlatego dorzuciłem drugą dziesiątkę. Myślę że to był błąd bo rolek się z czasem rozpędził przez moją niecierpliwość i porównanie oczekiwań do szybkości działania w/w substancji. Pytanie mam takie, czy ktoś miał przy pierwszym kontakcie z diazepamem wyjątkowo rzeczywiste, sny? Ja miałem niesamowicie realny ale niestety koszmar, obudziłem się tak mokry jak jeszcze nigdy.. Czy to przez to że poszła 20-tka czy raczej zbieg okoliczności? Po innych benzo nie miałem takiej akcji
No nic, do rzeczy. Już jak schodzilem z alko powoli, stopniowo znaczy się i wiedziałem, że tej nocy będzie koszmar to wziąłem 8mg Relanium (4x2mg).
I nie wiem czy to po tym ciągu, czy po rolkach, ale śniło mi się tak wyraźnie jak skurwysyn, że (nie sciemniam taki ziebany sen miałem) pracowałem na budowie z Morawieckim i Dudą i chodziłem po jakichś ruchomych piaskach tam. Ze kontenery prawie z nieba na nas spadły, że później poszliśmy na piwo. Ja pierdole.... A co chwilę się budzilem zlany potem. I takie miałem uczucie jakbym spał i nie spał. Śniło mi się, że śpię XD Pojebane zaczynam ćpać pierdole wódę.
Co mam, kurwa, zrobić żeby diazepam znowu robił miło? Może jakaś kombinacja z innymi lekami? Paradoksalnie jest gorzej niż przed odstawieniem. Teraz nie jestem fizycznie wjebany ale wtedy wrzucałem 100 i było miło. A teraz chuj, jakby się coś zablokowało. Mi by zależało żeby tak raz na tydzień zarzucić żeby się odprężyć, żeby było miło.
Paweł
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.