Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
@przodownik, polecam gryźć przednimi zębami, mniej syfu do wydłubywania.
Z nie całą godzinę pogryzłem 150 tramca retard, ale myślę jeszcze nad dorzutką 150mg... Już sam nie wiem ile to się u mnie ładuje.
@ edit
Dorzuciłem w prochu 150mg ale jednak znowu czekałem i czekałem, aż w końcu chciałem dorzucic kolejne 150mg ale położyłem się i zrobiłem większego łyka Black energy mojito i siekło mnie ładnie, czyli 300mg trochę się laduje.
Jak na razie czuję speeda/pobudzenie w głowie, ładne kolory - takie puszyste zwłaszcza jak patrzy się w fona/kompa gdzie są np. kolorowe tapety, o muzyce nie muszę nic pisać, wszystko nagle zaczęło mnie interesować nawet największe pierdoły.
Jeszcze 600mg w kieszeni ale to na inny dzień.
Także polecam kruszyć w pył i czekać w odpowiednim S and S.
Firma STADA.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Jak wyszukiwarce wpiszecie " rozgryzanie zęby" powinno wyskoczyć.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.