W Berlinie gdzie teraz mieszkam haszu jest sporo ale też roznie z jakością. Mam teraz dostęp do plasteliny po 7e za gram i muszę powiedzieć że chyba lepszego nie paliłem. Pół lufy tego haka zamiata najmocniejszych zawodników.
Na zdjęciach moj prezent na święta
10g zdjete z wagi
Wesolych Świąt
Od tamtej pory trafiłem na # może raptem 5 razy. W tamtych czasach nie było pewnie tak wielu mniejszych, czy większych upraw w naszym kraju, a teraz wszędzie aż roi się od małych poletek.
Później może jeszcze tylko raz albo dwa razy trafiłam na kość, ostatnio ze dwa lata temu ktoś mnie poczęstował na imprezie.
23 grudnia 2019rodozz313 pisze: Kocham hasz
Dla mnie hasz jest 10x lepszy niz mj
Tylko ciezej mi go dawkowac bo jak zamawiam 5 ziola to jest go sporo a zamowilem 5 haszu z dm I mam taki prostokacik XD ofc waga sie zgadza ale haszu duzo Wiecej wagowo idzie niz mj
26 grudnia 2019jezus_chytrus pisze: Pamiętam, że jakoś w roku 2002-2003 całe południe (przynajmniej - podejrzewam, że zasięg mógł być większy) kraju zalane było taką w sumie dobrą, brązową kością.
Dzisiejszy odcinek "Przez świat na Fazie" właśnie z Maroko, gdzie robią najlepszy hasz :
https://www.youtube.com/watch?v=mDzw2YVrNAQ
C.R.E.A.M.
W przyszłym sezonie, jeśli wszystko pójdzie ok, muszę zrobić trochę #.
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.