11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze: Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
Niefortunnie wyszło że nie dość że za młoda to i na erę smartszopów trafiłam gdy zaczynałam ćpać, choć wtedy i tak moje ćpanie było bardziej odpowiedzialne niż teraz.
17lat (już tak pół roku do 18) pierwsze piwa, potem pierwsza wóda,
można powiedzieć że od wódy zainteresowałem się S.psychoaktywnymi
jakoś 18 lat pierwsze szlugi ale tylko i wyłącznie do alkoholu, po dużej ilości wódy paliłem jak smok, ale na trzeźwo to tylko raz na pogrzebie 3 pod rząd, nie byłem nigdy uzależniony
19 lat trawa (akurat 1-sze jaranie nie było zbyt przyjemne), chociaż przyznam że od kiedy zacząłem palić trawe (czyściochy) to szlugi dla mnie śmierdzą, nawet po alkoholu jak ktoś częstuje to już tak chętnie nie biore, nawet jak wezmę to co drugi buch się zaciągam, a z trawą jest inaczej
i tera (20 lat) będą grzyby, na pewno nie będzie żadnych maczanek albo opio, jedynie dopuszczam popularniejsze stymulanty jakby była okazja
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.