Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
Miałem raz te sc2 które je zawierały i faza podobna do metamfetaminy stymulacja mniejsza(cos na poziomie ulicznej fety) ale ta euforia była typowo methowa i wszystko sie fajnie wkręcało gadka muza itp.
Wielki + że krótko działało, mogłem sobie wydłużyc działanie na tyle ile chciałem i nie miałem zjazdu.
Dawkowania nie znam bo były w kapsułkach, temat powinien być w stymulantach bo jest to typowy stymulant.
nie widzę tej substancji na liście zakazanych środków odurzających... mylę się?
Pozdro
Substancja legalna na całym świecie oprócz Japonii i wkrótce Izraelu podejrzewam oraz wszędzie gdzie jest prawo analogowe jako analog metamfetaminy.
czytałem również że moc wynosi 2/3 mocy czystej amfetaminy - tak się zakłada.
Z drugiej strony wiara na erowid przypierdalała po 125mg a wychodziłoby ze to ejst sporo w huj (zakładając że czysta ;.) )...
I jak juz ktos zauwazyl jest to stymulant, wiec temat powinien byc przeniesiony.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.