Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
Miałem raz te sc2 które je zawierały i faza podobna do metamfetaminy stymulacja mniejsza(cos na poziomie ulicznej fety) ale ta euforia była typowo methowa i wszystko sie fajnie wkręcało gadka muza itp.
Wielki + że krótko działało, mogłem sobie wydłużyc działanie na tyle ile chciałem i nie miałem zjazdu.
Dawkowania nie znam bo były w kapsułkach, temat powinien być w stymulantach bo jest to typowy stymulant.
nie widzę tej substancji na liście zakazanych środków odurzających... mylę się?
Pozdro
Substancja legalna na całym świecie oprócz Japonii i wkrótce Izraelu podejrzewam oraz wszędzie gdzie jest prawo analogowe jako analog metamfetaminy.
czytałem również że moc wynosi 2/3 mocy czystej amfetaminy - tak się zakłada.
Z drugiej strony wiara na erowid przypierdalała po 125mg a wychodziłoby ze to ejst sporo w huj (zakładając że czysta ;.) )...
I jak juz ktos zauwazyl jest to stymulant, wiec temat powinien byc przeniesiony.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.