Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
No i można go stosować właśnie na działania niepożądane różnych leków. Farmaceutka powinna cię wysłać do poz po receptę, myślę że nie byłoby problemu z jej wypisaniem.
Ja też myślę, że nie byłoby problemu z rp na to, zwłaszcza, że mój mężczyzna został poinstruowany przez swojego psychiatrę, że w jego przypadku bardzo ważny jest kontakt z lekarzem poz lub psychiatrą w razie jakichkolwiek dolegliwości związanych z braniem tych leków, po prostu mu się nie chciało w ciągu tygodnia, a w tej aptece po coś przeciwwymiotnego byłam w niedzielę, gdy było już naprawdę tragicznie, więc w dzień, w który nie dało się dostać do żadnego lekarza. Opieka świąteczna/weekendowa odpadała, bo on dodatkowo cierpiał na okrutne lęki społeczne, a nie chodziło o coś bardzo poważnego. Nie ma co zawracać dupska sobie i lekarzom, czekając wcześniej kilka godzin w kolejce wraz z zrozpaczonymi rodzicami gówniarzy w wieku 0-3 lat, którzy nie wiedzą, co dzieje się ich latoroślom, a te same jeszcze nie potrafią tego wyrazić.
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Inna sprawa, że farmaceuci nie chcą czasem wystawiać tych rp., bo nie mają wglądu w historię choroby, nie dostają też za taką żadnej kasy z nfz, więc mało komu chce się narażać, ryzykując przy tym finansowo i dyscyplinarnie w przypadku gdy ktoś zażyje w zły sposób i zrobi sobie krzywdę...
Jeszcze lepszy byłby pewnie Ondansetron.
Co do topicu o 9 kg gówna - wiem z doświadczenia i opowieści, że opiokloce to ciężka sprawa. W przenośni i dosłownie, ale że gość nie pękł z powodu takiego nagromadzenia tego w sobie, to się dziwię.
Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
I myślisz, że te 7 kg to g... ? : D
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.