Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
=HarY= pisze: [ external image ]
Ładna? :)
od Holdena Cauffielda z "Buszującego w zbożu"
btw. czy to głupie nazywać swoją Salvię imieniem?
edit: dodaje fotke
[img]C:\Documents%20and%20Settings\gons\Moje%20dokumenty\Moje%20obrazy\salvia.jpg[/img]
Zauważyłam, że wszystkie szałwie nazywane męskimi imionami gniły(np. Olaf) wiec nie wiem czy Holden to dobre imię, no chyba, że jest żeńskie to zwracam honor :D.
I nie widzę fotki, nie wiem czemu.
[ external image ]
Oddam ręce za dobre grzyby!!!!
Grzyby oddajcie moje ręce!!!
Psylocybinowa podróż z za szyby!!
JA i ja jako dwa odmienne stany!
Metoprololum 50mg, Ramiprilum 10mg, Valium 5mg, Mg 300mg /dobe
Ale i tak sie Ciesze bo moja pierwsza, mamuśka zresztą jest cała i zdrowa i cudownie zielona ;] tyle ze mi ją babcia połamała ;/ z 6 łodyg dwie ocalały xD
P.S ..po jakim czasie mogę odciąć największe liście aby roślinka jak najbardziej się rozkrzewiła ?
AJŃA: po co liście? liście przy rozkrzewianiu się przydadzą. najprościej będzie jak celem zrobienia sadzonki utniesz kawałek pędu głównego (czyli roślina matka straci stożek wzrosu. 2 w 1.). ale to dopiero jak jej parę węzłów dojdzie. obawiam się, że cięcie samych liści może rozkrzewiania za bardzo nie pobudzić.
P.S ..po jakim czasie mogę odciąć największe liście aby roślinka jak najbardziej się rozkrzewiła ?
zrób to najlepiej JUŻ
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.