Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
=HarY= pisze: [ external image ]
Ładna? :)
od Holdena Cauffielda z "Buszującego w zbożu"
btw. czy to głupie nazywać swoją Salvię imieniem?
edit: dodaje fotke
[img]C:\Documents%20and%20Settings\gons\Moje%20dokumenty\Moje%20obrazy\salvia.jpg[/img]
Zauważyłam, że wszystkie szałwie nazywane męskimi imionami gniły(np. Olaf) wiec nie wiem czy Holden to dobre imię, no chyba, że jest żeńskie to zwracam honor :D.
I nie widzę fotki, nie wiem czemu.
[ external image ]
Oddam ręce za dobre grzyby!!!!
Grzyby oddajcie moje ręce!!!
Psylocybinowa podróż z za szyby!!
JA i ja jako dwa odmienne stany!
Metoprololum 50mg, Ramiprilum 10mg, Valium 5mg, Mg 300mg /dobe
Ale i tak sie Ciesze bo moja pierwsza, mamuśka zresztą jest cała i zdrowa i cudownie zielona ;] tyle ze mi ją babcia połamała ;/ z 6 łodyg dwie ocalały xD
P.S ..po jakim czasie mogę odciąć największe liście aby roślinka jak najbardziej się rozkrzewiła ?
AJŃA: po co liście? liście przy rozkrzewianiu się przydadzą. najprościej będzie jak celem zrobienia sadzonki utniesz kawałek pędu głównego (czyli roślina matka straci stożek wzrosu. 2 w 1.). ale to dopiero jak jej parę węzłów dojdzie. obawiam się, że cięcie samych liści może rozkrzewiania za bardzo nie pobudzić.
P.S ..po jakim czasie mogę odciąć największe liście aby roślinka jak najbardziej się rozkrzewiła ?
zrób to najlepiej JUŻ
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.