Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 495 / 17 / 0
Czy po kecie / jej analogach w wysokich dawkach można się zrzygać? Raz wziąłem średnią ilość i musiałem 1h siedzieć nieruchomo, bo jak tylko ruszałem głowa to helikopter jak na alko przed bełtem :(
  • 79 / 10 / 0
Tak, zdarza sie i najlepszym niestety
  • 495 / 17 / 0
Jakieś sposoby na zapobieganie takim wypadkom?
  • 2647 / 42 / 0
Głębokie oddychanie. Jedyne co mi pomogło.
Rzygnąłem na kecie raz... naaa parenaście x razy i to właśnie mi pomogło, bo pare razy miałem ciężko.

Słuchaj, nie ważne, ile razy i jak bardzo chce Ci się bełtać... to tylko iluzja i zawsze możesz to opanować.
Głęboki oddech i kontrola...

Więcej razyy uniknęłem bełta dzieki temu ni,ż poległem trust me...

Właściwie to poległem raz, wygrałem bezbełtowy trip przynajmniej 5 razy...
Trust me,... Mind over mattery, really its workin...
Uwaga! Użytkownik ShadySharky nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 236 / 17 / 0
Ktoś nieżyczliwy postanowił moją ketę wymieszać z chuj wie czym bo zamiast dysocjacji zapewniłam sobie spędzenie całej fazy przy kuchence gazowej i odkręcaniu i zakręcaniu korków z powrotem bo z tym drugim miałam trudność żeby było prosto. Wątpliwa zabawa.
  • 3363 / 356 / 0
No nie sadze. keta tak potrafi zadzialac xD
  • 236 / 17 / 0
No to w takim razie ketamina w moim przypadku tylko z opiekunem. Jak na razie miałam dwa podejścia, bo zgubiłam prawie gram na mieście. :( Jeśli ktoś to znalazł z myślą, że to feta to.... Kończyć nie będę.
  • 1 / / 0
Panie i panowie, czy 220zl z gram Kety to dobra cena w PL?
  • 236 / 17 / 0
Znam przypadki, że wołano sobie po 300-350 za gram. W porównaniu z tym dobra, ale czy ogólnie?
  • 5 / 1 / 0
Czy weterynaryjny lek Bioketan z zawartością ketaminy w roztworze 100mg/ml nada się do iniekcji domięśniowej u człowieka?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?

Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?

CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów

Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.

Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?

Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.