Ziarno zaszczepione z odcisków zebranych w ten sposób (robiłem to pierwszy raz) nie wykazuje śladu zakażenia.
szukam :
1. łatwego w uprawie
2. z największym plonem
3. o największej ilości psylocybiny
po własnych obserwacjach i doświadczeniu zastanawiam się między meksykańskimi, kolumbijskimi
na opakowaniu jest napisane 400-500 gram mają na myśli maksymalny zbiór z trzech zalań prawda. i myślą o mokrych grzybach.
pytanie brzmi ile z jednego growkita wyjdzie średnio suszonych dla kogoś kto robi pierwszy raz ja obstawiam że z jednej zalewki wyjdzie 30 gr suchych czyli niech wyjdzie te 70 gram suszonych z trzech zalań, z dwóch niech wyjdzie 50 gram :)
Mazatapec 4 rzuty 54 g suchych
McKennai 6 rzutów 68 suchych
Co do mocy to ciężko mi się odnieść napewno mają mniej mocy niż lysiczki.
3g suchych można założyć na tripa dla mnie.
Jak grzybnia owocnikuje to już ja bym niczego nie ruszał, jak utknęła w powietrzu i żyje, to niech tak sobie żyje.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.