Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 40 / 1 / 0
zauważałem, ze zawsze biorac cos, co jest MDMA lub czyms co dziala podobnie do tego, zawsze muli mnie na sen ziewam a nawet moge zasnac na stojaco. nie odczuwam po tym zadnej przyjemnosci, bez znaczenia jaka dawke przyjme. kazdy bawi sie swietnie, a u mnie raczej to wyglada tak, ze sie tylko i wylacznie tym mecze bo nie daje mi to zadnych efektow. o co chodzi?
  • 641 / 98 / 0
Jeden upija się agresywnie, drugi jest potulny, a trzeci idzie spać... na każdego substancja może działać inaczej.
  • 40 / 1 / 0
tak tylko, ze kiedys tak nie mialem i wszystko bylo dobrze. bez znaczenia czy to 4cmc czy cos innego nie odczuwam po tym zadnej euforii ani nic. tak jakby to nie dzialalo na mnie a widac ze jestem zrobiony
  • 3 / 1 / 0
30 listopada 2019Bombiasz pisze:
tak tylko, ze kiedys tak nie mialem i wszystko bylo dobrze. bez znaczenia czy to 4cmc czy cos innego nie odczuwam po tym zadnej euforii ani nic. tak jakby to nie dzialalo na mnie a widac ze jestem zrobiony
Polecam poprawić stan swojego zdrowia psychicznego jak i fizycznego .
Regularny sen. Zdrowy tryb życia . Mniej niezdrowego jedzenia. Zmniejszyć stres . Uprawiać sport . Rób wszystko to co daje co szczęście . Zwiększysz wtedy serotoninke. Dzień przed spożywaniem emki polecam jakiś słodkości, owoce dobry film odpoczynek . Pamiętaj jeśli serotoninka jest szczęśliwa twoja bania będzie niemożliwa :D
  • 0 / / 0
Siemanko Mam pytanie odnośnie tolerancji z pixami Czy tak owa występuje, jeśli tak to w jaki sposób najlepiej ja wyrobić aby coś złapało Mam na myśli czy będą tu skuteczne mikrodawki i jaki odstęp czasowy
  • 159 / 35 / 0
@SebastianPiksiarz
Branie emki nie polega na tym żeby wyrobić na nią tolerke. Im rzadziej bierzesz tym lepiej dla Ciebie, bo nie musisz brać konskich dawek żeby działało - to nie opio.
  • 1 / / 0
Na każdy organizm MDMA działa inaczej zresztą jak większość używek
ODPOWIEDZ
Newsy
Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.

Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.