4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 45 / 2 / 0
W lubelskim bez zmian, warszawka zawsze wiała chujem. Przepłacać to tylko tam i Gdyni.
  • 1933 / 449 / 4
może wiała chujem albo mandoliną... ale tylko tam kupisz najlepszy koks.
DXM
  • 45 / 2 / 0
Im dalej na wschód tym jest drożej, do tego dostępność i wypełniacze idą ze sobą w parze. koks, mefedron, hasz - nie ma znaczenia.
  • 2876 / 266 / 0
hasz jako wypełniacz do prochu, takich abstrakcji nie wymyślibłym chyba nawet na kwasie XD
propsuję za umiejętność tak abstrakcyjnego myślenia rodem z Kiepskich
  • 45 / 2 / 0
Jaki wypełniacz? Miałem na myśli jakość danych dragów, która zależy od znajomości, a nie lokalizacji.
  • 2876 / 266 / 0
sorry, za szybko prezczytałem posta i mi się dwa zdania zlały w jedno
chociaż mimo wszystko jestem ciekaw jak do haszu można dodawać jakieś wypełniacze,
  • 1933 / 449 / 4
hasz:

jeden z najłatwiej podrabianych produktów PL
DXM
  • 10 / 2 / 0
U Mnie mefedron dostepny w cenie 100zl/0,8g. (okolice Lublina).
Jakosc dobra, dobre przyzolty ale kopie przyzwoicie.
:trucizna: :liść: :grzybki: :rzyg: :extasy: :korposzczur: %-D
  • 3 / / 0
okolice rzeszowa 50/60zł 0.8g raz kryształ raz gruz. Na pewno nie feta aczkolwiek nigdy w życiu nie widziałem tego jedynego prawdziwego mefedronu(albo otym nie wiem). mefedron czy klefedron dla mnie bez różnicy
  • 59 / 15 / 0
Widzę, że interes z 3cmc się kręci ;)
Ja, jak koty - widzę w strefie nocy
jej piękno mroczy a ludzie wzywają pięknie 'pomocy!'
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.

Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli

Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.