taki sort który ścinał krew w pompce od razu w strupy
jak jebnąłem wieksza dawkę to praktycznie zasłabłe, takiej euforii nie czułem w życiu
ćwiara najmocniejszego brauna to przy tym był żart, a to było kilknascie miligramow na oko
jakby gdzieś było to bym przyjebał bez zastanowienia, mimo że generalnie było chujowe xD
wjazd 100 razy lepszy od helu, faza cos jak fentanyl, troche mniej przyjemna
"Rutyna to rzecz zgubna "
a tutaj WAŁ.
WAŁ, który mi skaka przed oczami jak przeglądam HR.
Na pewno gdzieś to jest !
Trza szukać.
Plus do tego sniff rozpierdala chyba dożywotnio węch, bo do dziś mi się nie odbudował, no ale to też w tamtych czasach MAFy nie MAFy szły sniffem, także kto to ma czy będzie miał radzę trochę uważać.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.