Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 16 / 1 / 0
11 listopada 2019Szukajek pisze:
Powiecie mi czy filtr z papierosa blokuje przepływ THC? Osłabia w jakiś sposób działanie?
Z tego co kiedyś słyszałem/ czytałem trochę blokuje przepływ THC ale nie mam pojęcia czy to prawda czy jedynie fake info :cojest:
  • 31 / 6 / 0
Zapał sb bonio a jak nie masz to zrób z butelki 0.5
:extasy:
  • 437 / 265 / 0
Powiecie mi czy filtr z papierosa blokuje przepływ THC? Osłabia w jakiś sposób działanie?
Trudno powiedzieć, ale chyba nie. Są ludzie, którzy palą ziele w sposób nazywany - przynajmniej ci, z którymi się zetknąłem - "z armaty", czyli wyciągają z papierosa odrobinę tytoniu, wsadzają topa )jak do lufy) i palą. Próbowałem - działa jak należy, chociaż dym przechodzi przez filtr. Sensowność takiego palenia to inna rzecz, IMO lepiej sobie zmontować nawet jakąś prymitywną fajkę z butelki niż się bawić w ten sposób.
Uwaga! Użytkownik Malinowy Chrusniak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 556 / 2
Najlepiej jak mamy tyci tyci zrobic sobie zwykla butle z tytoniem najlepiej mala butelka po sprite etc coli
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
11 listopada 2019Kurczaczekk pisze:
Z tego co kiedyś słyszałem/ czytałem trochę blokuje przepływ THC ale nie mam pojęcia czy to prawda czy jedynie fake info :cojest:
Z własnych doświadczeń zauważyłem ile cennego tematu zostaje na tym filtrze. Upieprzyć się upieprzysz ale ze sporą stratą. Tylko papier!
ODPOWIEDZ
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.