Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 2807 / 364 / 0
08 listopada 2019KrwawyJanek69 pisze:
Jak mnie mst 200 oral robi jako tako to ile oxycontinu by ten sam efekt?
80mg powinno byc ok .. niech sie inni wypowiedza ktorzy mieli kontakt z mst200mg i oxy
  • 2429 / 579 / 155
@up Jak dla mnie, to 200 mg MST i.v. mogę porównać z ok. 100-120 mg oxy p.o. Oxy lepiej przyswaja się doustnie, ma większą biodostępność, więc często się nawet podaje, że oksykodon jest silniejszy od majki, zwłaszcza przy podaniu doustnym (biodostępność bliska 100%, gdzie w przypadku majki jest to zaledwie ok. 30%).
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2394 / 653 / 0
jeśli chodzi o p.o to 300 majki robi mnie adekwatnie do 120 p.o oksy i trzeba tu zaznaczyć iż różnica pomiędzy tymi specyfikami jest taka że maja działa słabiej, subtelniej i o wiele dłużej (min8h) zaś oxy działa krócej (ok 5h), silniej, mocniej i wgl moze wywołać tak zwany efekt Wow ( Czyli Wow jak ja jestem napierdulony opiatem ?! To tak się wgl da ?! ) jednak stan jaki się po nich uzyskuje jest zaskakująco podobny - swoją drogą co ciekawe przy zwiększeniu dawki w majce różnica jest niewielka , jeśli zaś o oxy chodzi to wzięcie dawki większej niż 120 naprawdę jest odczuwalne i potrafi dać mega odjazd, naprawdę ale wtedy to już srogi odjazd jest - nodding , narciarz mode : ON i wgl czas zapierdziela 100 razy szybciej
  • 648 / 63 / 0
Dobra szybkie pytanie mial juz ktos z was nowy preparat z oksykodonem od firmy Sandoz jest pakowany po 100 tab .da radę to przerobić i jak wypada vs oxycontin. Bo będę szedł do lekarza i tak myślałem właśnie wziasc sobie 2paczki kosztuje niecałe 500zl za pake czyli za 2 dam cos kolo 900zl i będę miał więcej o 20 tab .normalnie biore oxycontin 3op place ponad tysiąc zł i mam 180tab
  • 4603 / 2207 / 1
Użyj wyszukiwarki! Pisane było o tym już dwukrotnie!
  • 2807 / 364 / 0
10 listopada 2019oxy77 pisze:
Dobra szybkie pytanie mial juz ktos z was nowy preparat z oksykodonem od firmy Sandoz jest pakowany po 100 tab .da radę to przerobić i jak wypada vs oxycontin. Bo będę szedł do lekarza i tak myślałem właśnie wziasc sobie 2paczki kosztuje niecałe 500zl za pake czyli za 2 dam cos kolo 900zl i będę miał więcej o 20 tab .normalnie biore oxycontin 3op place ponad tysiąc zł i mam 180tab
Jesli chodzi ci o xancodal od sandoza tak jest pakowany po 100tab , jesli chodzi o przerabianie go do iv jest o wiele lepszy niz oxy mundipharmy , otoczka skodzi leciutko po przetarciu paznikciem .. potem latwo je rozkruszyc na proszek potem filtrujemy i mamy gotowy roztowr to podania iv . Xancodal jest lepszy niz te mundipharmy pakowane po 60tab . To tyle ode mnie .
  • 4603 / 2207 / 1
Xancodal to to samo co oxycontin sandoz który przybywał do nas z Beneluksu i Niemiec. Nie znam osoby, która by coś złego powiedziała na ten produkt. Nawet podany p.o.działa prawie 12h, a nie po9-10 jak mundipharma i inne. Zjadłem kilkadziesiąt opakowań tego gówna i za każdym jednym razem trzymał poziom. Nigdy się nie zawiodłem. Jak wszedł na rynek od razu go sprawdziłem. Tutaj.
post3272741.html?hilit=sandoz#p3272741

Serio, używajcie wyszukiwarki w prawym górnym rogu strony.
  • 2807 / 364 / 0
Dex mi rowniez Xancodal bardzo podpasowal podoba mi sie mega .. przerobienie go do roztworu iv jest dziecinnie proste . Nie wiem co niektorzy widza w oxy z mundipharmy .
  • 4603 / 2207 / 1
Widzą, widzą, bo w porównaniu do innych mundipharma jest super. Poza tym nie było innych dobrych do przerabiania. Teraz jak wszedł Sandoz, to jest całkowicie inna liga. Kto próbował, ten wie.
  • 604 / 115 / 0
a jak ktoś nigdy nie brał oxy tylko raz na jakiś czas kode (max 150mg) i tramadol, to ile oxy polecacie na 1 raz?
chciałbym ekwiwalent ok. 150-200mg kody, żeby nie było za grubo. i tabletkę normalnie połknąć, czy uwalnianie będzie za wolne i lepiej rozkruszyć/rozpuścić?
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich