Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / 1 / 0
dziwna sprawa, mialem te wario tez z pomorskiego (zakupione w pazdzierniku) i bylo czuc efekty typowej emy. 2/3 piguly mocno posmyralo a raczej slabym zawodnikiem nie jestem.
  • 3 / / 0
07 października 2019lacostemati pisze:
PYTANIE:
Nazwa: EL CHAPO BOSS
Kolor: Różowe
Kształt: mini ceglowka
Logo: logo BOSS a z drugiej strony napis elchapo
Miasto: Gdańsk
Zapewnienia o 90% MDMA w tym.

Miał ktos przyjemność?
owszem mialem, bez alkoholu slabo wchodzi, w polaczeniu z alkoholem jedna z lepszych fazek jaka mialem, polecam
  • 3 / / 0
Pytanie
Nazwa: Redbull
Kolor: różowo-pomarańczowe
Kształt: prostokąt
Logo: Byczek z redbulla
Gdzie kupione: Śląsk cieszyński
Kiedy kupione: dziś
Dodatkowe komentarze: na stronie ectasydata napisane jest że mają 245 mg. MDMA. Wiecie coś o nich? Chodzą niedługo ponoć, brałem kiedyś fioletowego i był zajebisty, a nie wiem jak z tym.
Dzięki za odpowiedzi.
  • 36 / / 0
04 listopada 2019bbh pisze:
dziwna sprawa, mialem te wario tez z pomorskiego (zakupione w pazdzierniku) i bylo czuc efekty typowej emy. 2/3 piguly mocno posmyralo a raczej slabym zawodnikiem nie jestem.
a byly one takie dziwne niewyraźne? tak jakby był zjebany odlew (nie wiem jak to nazwać bo nie wiem jak sie robi cuksy) coś jak masz wzorek na czekoladzie i roztapia sie na gorącym i potem schładza ponownie do stałej postaci było tylko widać kontury postaci i ledwo co kreske do przedzielenia na pół
  • 3 / / 0
Może teraz już się dowiedziałeś czegoś na ich temat i mógłbyś się podzielić doświadczeniem? [emoji16]
Ronczarodziej pisze:
Pytanie
Nazwa: Tesla
Kolor: Pomarańczowy
Kształt: trójkąt z przedzialkiem z tyłu
Logo: tesli
Gdzie kupione: Kraków
Kiedy kupione: październik
Dodatkowe komentarze: ktoś już wcześniej o nie pytał ale nikt nie odpowiedział może ktoś coś teraz wie na ich temat
  • 3 / / 0
https://prnt.sc/psz9tj

Pytanie
Nazwa:Facebook
Kolor: różowy
Kształt: kwadrat
Logo: F
Gdzie kupione: Śląsk

Nazwa:Las Vegas
Kolor: niebieski
Kształt: prostokat
Logo: Las Vegas

Nazwa:lamborghini
Kolor: zolty/jaskrawo zolty
Kształt: tarcza
Logo: byk

Nazwa:pikachu
Kolor: jasno zielony/limonka
Kształt: tarcza
Logo: postac pikachu

Dodatkowe komentarze:Jakies opinie o ktoryms pillsie ?
Dzięki za odpowiedzi.
  • 1 / / 0
Hejka.
Nazwa: Kenzo
Kolor: Fioletowy
Ksztalt: No glowa tygrysa (trójkat)
Logo: Kenzo
Gdzie kupione: Toruń
Kiedy kupione: w piatek po raz pierwszy (01.11) i dzisiaj (05.11)
Informacje: Raz jadlam żółte kenzo z Poznania 277mg MDMA i bylo 9/10.
Co do tego fioletowego, mam pytanie, czy ktos wie ile ten ma mg?
PYTANIE: Ostatni raz jadlam pigule 4 dni temu, czy moge zarzucic po w sumie 5 dniowej abstynencji jutro i byc spokojna ze porobi normalnie?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 6 / / 0
Hejka.
Nazwa: ?
Kolor: różowy
Ksztalt: patrz zdjęcie
Logo: ?
Gdzie kupione: mazowieckie
Kiedy kupione: 09.2019

Mam pytanie, czy ktoś widział, próbował, zna nazwę?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 2 / 1 / 0
05 listopada 2019wario122 pisze:
04 listopada 2019bbh pisze:
a byly one takie dziwne niewyraźne? tak jakby był zjebany odlew (nie wiem jak to nazwać bo nie wiem jak sie robi cuksy) coś jak masz wzorek na czekoladzie i roztapia sie na gorącym i potem schładza ponownie do stałej postaci było tylko widać kontury postaci i ledwo co kreske do przedzielenia na pół
moje byly wyrazne, przelamywales je moze? widziales krysztaly? u mnie bylo ich dosc duzo
  • 471 / 61 / 0
Wario o ktorych ja mowie mają słodki zapach, jakby wiśni (dodany aromat na bank), do tego brokat, lekko rozmyty wzorek i są z DN. testowane byly, marquis czarny od razu, organoleptycznie rowniez potwierdzam, bardzo duza zawartosc emki - deklarowana zresztą :D
ODPOWIEDZ
Newsy
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.