Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
To całkowicie zabija mój głód na opiaty.
IV chyba daje taki sam efekt jak nos moim zdaniem, kable lepiej oszczędzać ;)
Ile tego sniffem na 1 raz? Opio wale raz na kilka miesięcy i 300mg kody grzeje dobrze
Rozumiem że po prostu calosc pokruszyc i podzielić na np 5 kresek równych, wtedy każda powinna mieć 0.4mg, czy taka ilość będzie odpowiednia? Nie chce żygania itp, chciałbym troche ponoddować
Bunorfin 2mg podzielony na 4 części.
Sniff 0,5 mg działa (takie odczucie) o wiele słabiej niż analogicznie tabletka bunondolu 0,4 mg.
Te kreski z bunorfinu wychodzą mega małe na oko 10 razy mniejsze niż kreska 0,4 bunondolu.
Może być tak, ze gdzieś w nosie ginie taka mała ilość ???
Będzie lipa z mojego przejścia na bunorfin bo reszte tabsow mam 8mg i już się boje co za mini kreska wyjdzie przy podzieleniu tak żeby było 0,5 mg.
Chyba będę walił 1 mg raz dziennie :/
W tym bunondolu to ja widzę 98% to wypełniacze są jak się porówna ile prochu wychodzi z tych tabletek.
Ps. Dodam ze dbam o tak prozaiczne rzeczy jak czystość nosa
29 października 2019DexPL pisze: Zależy na co są te papiery. Na przewlekłą substytucję opioidową? Czy na bóle? W pierwszym przypadku bez problemu.W drugim może być problem z refundacją. Raczej Bubundol bedzie pisał.
Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
Co do psychiatrii. Jedno ale. Zawsze w papierach będzie że to leczenie psychiatryczne (a nie paliatywne, czy przeciwbólowe, czy każde inne). W takim przypadku za każdym jednym wydarzeniem (jak stłuczka np) jedziecie na obowiązkową konsultację psychiatryczną (2h max, ale to trata czasu i niepotrzebne nerwy).
PS. Żeby była jasność. Na onkologicznych oddziałach leczenia bólu leczą także schorzenia nie onkologiczne. Takie jak uszkodzenia kręgosłupa, neuralgie, połamane i źle zrośnięte kości itd itd. Jak ktoś potrzebuje tak na prawdę na Cito zabiegu termolezji, neurolizy itd piszcie pw. Jestem w stanie skierować was do fachowca, który był wojewódzkim konsultantem ds med. paliatywnej przez 12 lat i robi doskonale te zabiegi. Termin około 10-20 dni max oczekiwania w zależności od obłożenia oddziału. Wszystko bezpłatnie na NFZ. Musicie mieć tylko badanie obrazowe pokazujące schorzenie i najzwyklejsze skierowanie na oddział leczenia bólu.
Mnie robił już 3 razy i powiem wam że za każdym jednym razem ból z silnego, bądź bardzo silnego (7-9 w skali) spadał do 1, 2 no 3 max. Na 6-10 miesięcy spokój z jakimkolwiek bólem.Ktoś kto wie co to ból zrobi wszystko by móc przez choćby 6 miesięcy go nie odczuwać.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.