15 października 2019rockens pisze: @michass90
Czytając Twoje posty i wiedząc jakie rzeczy brałeś i w jakich ilosciach nie wiem, czy w ogóle opłaca Ci się żreć ten thiocodin xD
15 października 2019Synecdoche pisze: @Hexe Jaki kochany! Mi się czasem marzy dobra znajomość z jakimś niemoralnym aptekarzem/aptekarką, ale niestety znam tylko takich po dobrej stronie mocy :< Chociaż jak czasem widzę jak niektórzy są porobieni stojąc za ladą, to chętnie bym prosto z mostu zaproponowała jakieś wspólne tripowanie, ale kamery mnie mocno zniechęcają. Albo uwielbiam jak mi aptekarze puszczają oczko, kiedy kupuję coś jednoznacznego albo rzucają tekstami typu "ooo, miły wieczór się szykuje, zazdroszczę"![]()
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Ps. Fajny awatar haha!
Hunter S. Thompson Lęk i odraza w Las Vegas
"Rutyna to rzecz zgubna "
17 października 2019WiedzaRadosna pisze: Jak chcesz żeby koda była mniej kapryśna, to przyswój sobie informacje z tego wątku zakwaszenie-organizmu-t39802.html
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.