Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 209 / 22 / 0
Jestem non stop blady, gdyż od 2013 ani razu nie byłem opalony. Jestem teraz lekko czerwony, na lekkiej reakcji histaminowej po kodzie i przeglądając się w lustrze stwierdzam, że wyglądam jak człowiek %-D . Pomijając solarium czy są jakieś przyprawy, suple, zioła ect owoce, które chociaż w pracy pozwolą mi wyglądać jak człowiek? Żreć ciągle ostre to nie bardzo...

Jem zdrowo.
  • 2814 / 369 / 0
Chyba jedynie solarka zostaje do wyboru
  • 4 / / 0
Wpierdalanie surowych marchewek podobno coś daje, planuje wypróbować. Są też inne warzywa które na to ponoć wpływają, albo dieta paleo.
  • 2242 / 374 / 0
Melatonan II
Solarka
Opalanie
Samoopalacze/kremy
Mejkap
Wkurwić się

Miałem jeszcze coś napisać o pewnym leku na niewyrazność, ale się powstrzymam KMWTW
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 641 / 98 / 0
Marchewka :)
  • 2814 / 369 / 0
03 listopada 2019OdwiertKorzenny pisze:
Melatonan II
Solarka
Opalanie
Samoopalacze/kremy
Mejkap
Wkurwić się

Miałem jeszcze coś napisać o pewnym leku na niewyrazność, ale się powstrzymam KMWTW
Dokladnie ! Melanotan 2 ( tylko trzeba trafic na dobry )
ODPOWIEDZ
Newsy
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.

Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG

Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.