Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 209 / 22 / 0
Jestem non stop blady, gdyż od 2013 ani razu nie byłem opalony. Jestem teraz lekko czerwony, na lekkiej reakcji histaminowej po kodzie i przeglądając się w lustrze stwierdzam, że wyglądam jak człowiek %-D . Pomijając solarium czy są jakieś przyprawy, suple, zioła ect owoce, które chociaż w pracy pozwolą mi wyglądać jak człowiek? Żreć ciągle ostre to nie bardzo...

Jem zdrowo.
  • 2814 / 369 / 0
Chyba jedynie solarka zostaje do wyboru
  • 4 / / 0
Wpierdalanie surowych marchewek podobno coś daje, planuje wypróbować. Są też inne warzywa które na to ponoć wpływają, albo dieta paleo.
  • 2242 / 374 / 0
Melatonan II
Solarka
Opalanie
Samoopalacze/kremy
Mejkap
Wkurwić się

Miałem jeszcze coś napisać o pewnym leku na niewyrazność, ale się powstrzymam KMWTW
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 641 / 98 / 0
Marchewka :)
  • 2814 / 369 / 0
03 listopada 2019OdwiertKorzenny pisze:
Melatonan II
Solarka
Opalanie
Samoopalacze/kremy
Mejkap
Wkurwić się

Miałem jeszcze coś napisać o pewnym leku na niewyrazność, ale się powstrzymam KMWTW
Dokladnie ! Melanotan 2 ( tylko trzeba trafic na dobry )
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób

Newsy
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD

Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.

Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy

Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.

Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę

Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.