Co do memlania w gębie tabsów przez iv-ką - też w ten sposób "zmywam" otoczki. Nie ma stresu, że wpadnie do odpływu w zlewie/umywalce, a z żadnymi spirytusami czy wacikami nim nasączonymi nie będę się pieprzyć. No, chyba, że robię porcję dla siebie i kogoś i gotuję na jednej łyżce, wtedy zmywam, nie zlizuję.
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
I am the pit without sun, where blind beasts dwell.
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Pilnie potrzebuje odp.
Miksował ktoś MDMA z oxy w jednej pompce? Tolerka na MDMA zerowa. Myślę żeby przyjebać 50mg wraz ze standardową dawką oxy. Będzie dobrze?
Wiem, że MDMA iv może być neurotoksyczne, jednak liczę, że ten jeden jedyny raz szympansa ze mnie nie zrobi
Tak btw. wie ktoś może czy oxy wydłużają odcinek QT?
Czy jak po przerwie przez kilka dni bd nakurwiać oxy to będę mógł spokojnie zejść MST (sniff i oral), bo słyszałem że dłużej trzyma sie w organiźmie i zejścia są łagodniejsze
18 października 2019mniemanolog pisze: 100mg tapentadol (Nucynta, Palexia, Tapal) znacznie wydłuża fazę, przynajmniej takie odnoszę wrażenie. Jutro kolejny dzień testów.
Miksował ktoś MDMA z oxy w jednej pompce? Tolerka na MDMA zerowa. Myślę żeby przyjebać 50mg wraz ze standardową dawką oxy. Będzie dobrze?
Wiem, że MDMA iv może być neurotoksyczne, jednak liczę, że ten jeden jedyny raz szympansa ze mnie nie zrobi![]()
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.