Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2104 / 466 / 37
Ze wszystkich lizergamidów też najbardziej lubiłem ALD, wizuale były IMO ciekawsze niż po klasyku czy 1P. Mentalnie była spora śmiechawa, ale i ciekawe przemyślenia. Choć i tak trzeba podziękować Partii, że z takim poświęceniem dba o swoich obywateli :) Najważniejsze że wódka tania i łatwo dostępna.
Lubisz koks?
  • 237 / 13 / 0
Idzie brzydka pogoda, robi sie coraz zimniej, wiec sa to ostatnie momenty, zeby jakos wykorzystac dobrze pogode i tutaj rodzi sie pytanko. Z kumplem lubimy sobie potripowac na swiezym powietrzu, wiadomo dzien/noc tez robi roznice i to spora. Z kolei moj drugi ziomek to twierdzi, ze kwas czy grzyby to must have w domu z czego my sie smiejemy. Ogolnie nie za bardzo jestem typem kanapowicza, bo non stop mnie nosi jakby ktos mnie pradem napeirdalal. Ostatecznie padlo, zeby wrzucic za dnia i raczej bedzie to lono natury. Nie probowalem jeszcze w takich warunkach, wiecc o byscie polecili, zeby dobrze zadbac o swoich ziomeczkow? Niestety to zazwyczaj ja sie msuze o kazdego martwic, co tez czesto jest powodem mojego chujowego samopoczucia w trakcie fazy i nie chce, zeby tym razem mnei to spotkalo. Porady jakies jak sei zabezpieczyc? I co wlasciwie moznaby poorobic kreatywnego?
Uwaga! Użytkownik Pompejszyn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3216 / 908 / 5
Nic kreatywnego nie rób. Po prostu idzcie i będzie git. Zadbaj o to samo o co zwykle się dba. Woda, jedzenie, wyłączone komórki i załatwione sprawy. Jakieś dodatkowe ciuchy ewentualnie.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 106 / 36 / 0
Przepraszam jeśli gdzieś to jest napisane, ale szukałem i nigdzie nie znalazłem. Jak wygląda OBECNIE kwestia legalności (zarówno z osobna jak i pod kątem prawa analogowego):

- lizergamidów w ogóle (tzn. czy coś oprócz 25 jest nielegalne)
- jeśli jakieś są nielegalne to jak to jest konkretnie w przypadku 1cp, 1p i ETH-LAD?
  • 2104 / 466 / 37
Prawo analogowe nie obejmuje lizergamidów. Nielegalne są ETH - LAD i ALD - 52 od września. 1cP i 1P są wciąż legalne.
Lubisz koks?
  • 7 / / 0
jaka jest zasadnicza różnica między orginalnym kwasem, a 1p?
  • 3216 / 908 / 5
Legalność.
Podziel się posiłkiem
  • 7 / / 0
a działanie? coś charakterystycznego na co mógłbym zwrócić uwage?
  • 684 / 154 / 1
@dziunias

Według mnie 1P-LSD jest trochę stymulujące, bardziej niż LSD-25 i body load niestety w moim przypadku był na 1P-LSD gorszy. Efekty w takich samych dawkach tak jakby mocniejsze przy LSD-25. Generalnie nie sugeruj się tym, bo od różnych osób możesz usłyszeć różne opinie, te substancje są bardzo podobne.
  • 3216 / 908 / 5
Tak jak wyżej. Dla jednych to samo, dla innych (w tym mnie) przejebany bodyload, skurcze mięśni, mniejsza klarowność doświadczenia.
Podziel się posiłkiem
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie

- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.