Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
A irytuje mnie niemiłosierne jak jakiś samiec narkoman mi będzie przeganiał, jebaniec.
Z plusów, na pewno jest to rozbudzone libido u lasek, przynajmniej u większości tak to działa, harce na stimach to naprawdę mega rozkoszne przeżycie.
Osądzasz kobietę to sam nie bierz. Ty bierzesz bo chcesz fazę,ale kobiecie zabronisz.
Nie mówię o dzieciach (dziewczynkach) wciągających bo to przeginka i nawet nastoletni chłopcy nie powinni tego robic
--------------------
Poproszę o scalenie
Przypomniała mi się sytuacja z pewnym typem pare lat temu,kiedy to pierwszy raz widziałam na oczy
Scalono. taurinnn
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.