Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 62 / 14 / 0
Dzięki panowie. Zarzucę więc sobie na inaugurację paczki 2.5 mg. Jakby ktoś jeszcze mógł dodać czy to ładuje się podobnie do alpry (do 60 min pełnia efektów a pierwsze już po 15), czy dłużej, to wgl bylby git.
Uwaga! Użytkownik WhiteMaskTBK jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3013 / 1015 / 0
po 20-30 minutach powinienieś zacząć już coś czuć, a pełnię efektów będziesz miał średnio po godzinie. zależy też od zapełnienia żołądka.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 611 / 186 / 0
Podobnie. Szybciej podjęzykowo oczywiście i jest smaczniejsze od alpry. Peak może być trochę później, niż w przypadku alpry, ale pierwsze efekty poczujesz mniej więcej w tym samym czasie.
  • 62 / 14 / 0
Posłuchałem rad. O 17:08 wrzuciłem 1 tab 2.5mg. Faktycznie bez kitu po 20 min pierwsze efekty- takie lekkie cialo sie zrobilo i miekki krok (pewnie rozluznienie mięśni szkieletowych). Jest tez j\w pisal kolega troche onirycznie cos jak po zolpidemach. Mam spowolniony wzrok jakby mozg obrazy wolniej przetwarzał coś ala jak po mj.

Minęło 40 minut od przyjęcia i robi się coraz mocniej. Schowałem paczkę co by nie dorzucać.

----------------------

EDIT: No to moje spostrzeżenia na mocnej bombie. Pojawily sie pół-senne fazy lekkiego ożywiania przedmiotów. Jakby fotel obok był jakąś istotą . mialem podobnie po zolpidemach w duuuzych dawkach i przy niespaniu na nich. Jest tak troche lunatycznie bo czas plynie superszybko i superprzyjemnie np pisanie posta jest super milutkie. Ogolnie oceniam lora dosc wysoko rekreacyjnie. U mnie srednia sedacja, tez pobudzenie żeby coś zrobić, cokolwiek robisz nawet np. Stoisz to jest to cos ciekawego. Wszystko jest takie troche lunatyczne. Dodam ze dorzuciłem drugiego draża 2.5 żeby poczuć więcej no i faktycznie czuję więcej. Czuję obecnosc innych form zycia meble czasem jakies istoty katem oka widze. Ludzie ja nawet z alko nie zmieszalem tylko pare buchow ziola bo kolega wpadl a tu takie jazdy. Inne benzo sa przewidywalne a tutaj pisze jak naćpany ostro.
Grube benzo. W tym przypadku lunatyczne jak pol blistra zolpidemu na raz. Ten lek jest najbardziej ćpuńską wersją benzo. Klon i alpra po prostu najmocniejsze. Lor najnarkotyczniejsze dzialanie inne niz przy reszcie benzyn.
Uwaga! Użytkownik WhiteMaskTBK jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 611 / 186 / 0
@WhiteMaskTBK
Aby tylko uważaj, żeby ta fascynacja lorazepamem nie przerodziła się w nieszczęśliwą miłość zakończoną złamanym sercem.
To jest, obok klona, chyba najpaskudniej uzależniające fizycznie benzo z aptecznych. I jedyne, od którego czuję się uzależniony psychicznie tak, że czasem po prostu przychodzi ochota, żeby "przyjebać". Psychodeliczny lalaland łacnie zmienia się w swoje przeciwieństwo na skręcie. Jestem politoksy od kilkunastu lat, z różnymi lekami miałem do czynienia, ale naprawdę srogiego skręta przeżyłem tylko po lorku i alkoholu. Padaczki nie dostałem, ale nadwrażliwość zmysłów (zwłaszcza oczy, tydzień chodziłem w okularach przeciwsłonecznych), bezsenność z wyczerpania, bóle stawów, mioklonie, czy nawet takie atrakcje jak delirka masz w pakiecie. :uwaga:
  • 62 / 14 / 0
Od 2/09 zjadlem 30 mg alpragenu w 14 dni. Potem 2 tyg zero benzo i wpadl lorafen. Moge miec jakies nieprzyjemnosci jak lora znowu w ok 2 tyg przerobie?
Chyba lepiej schowac ba potem.

• 611 / 186 / 0
No lepiej. Nawet jeśli nie masz żadnej konkretnej przypadłości medycznej, która wymaga okresowego wspomagania się BZD, to i tak lepiej schować sobie tę paczkę, obniżyć tolerkę i nast. razem spróbować pół tabletki przed jakąś ważną, stresogenną sytuacją. Tutaj lorazepam jest moim "drug of choice". W małej dawce nie widać po mnie działania w ogóle, nie zaburza myślenia jak np. alpra, a likwiduje objawy stresu w postaci pocenia, drżenia głosu itp. Efekt moim zdaniem jeszcze ciekawszy, niż psychodeliczna bania po większych dawkach.
  • 33 / 16 / 0
To jest chyba moje ulubione benzo.
Dzisiaj miałem stresujący dzień już od rana obudziłem się zmęczony i niewyspany. W pracy napinka cały dzień zmęczenie i fatalny nastrój. Godzinę temu zjadłem 1/2 tab (1.25mg) i po prostu magia. W końcu stan spokoju, relaksu i zero natręctw. W dodatku co zaskakujące - przestałem czuć się niewyspany pojawił się miły stan relaksu a senność zniknęła. Ciekawe....nie umiem tego sobie wyjaśnić (zaniku senności).
Uwaga! Użytkownik Ralphi3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3013 / 1015 / 0
całkiem możliwe, bo lorazepam to moim zdaniem najbardziej ciekawa benzodiazepina i potrafi na mnie działać różnie, w zależności od sytuacji, ale zawsze daje radę i zdaje egzamin. co do zniknięcia senności w twoim przypadku, to jest takie zjawisko całkiem możliwe, chyba nawet wikipedia o tym wspomina, ale nie mogę teraz tego znaleźć. na mnie działa tak, że jak potrzebuję usnąć, to pomoże, ale ,gdy potrzebuję być w miarę w formie, to też działa i nie powoduje zbytniej zamułki. podoba mi się jego profil działania.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 1211 / 615 / 0
Z lorazepamem to trochę jak z klonazepamem. Tzn, dopóki trzyma się małych dawek, typowo leczniczych to jest spoko, pojawiają się wszystkie pozytywne efekty benzo bez nasilenia tych niepożądanych typu nadmierna sedacja, amnezja czy odpierdalanie maniany.

Ale wystarczy trochę poluzować lejce i zaczyna się "podróż w nieznane". %-D
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.