Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
02 października 2019Kochanek Heleny pisze: Ale i tak za pierwszym razem zareaguje inaczej niż Ty za 100. i właśnie wzięcie tej samej dawki spowoduje, że de facto kolega będzie na znacznie wyższej, odczuwalnej. A tripy w towarzystwie i tak zawsze dążą do maksymalnej synergii, więc koniec końców i tak każdy skupi się na euforii śmiechu i zabawie.
Dlaczego ma być na "wyższej, odczuwalnej"? Nie wiemy jak zareaguje w porównaniu do nas. Może klepnąć słabiej, a może klepnąć mocniej. Dając komuś coś takiego i zostając tripsitterem powinniśmy pamiętać o odpowiedzialności jaka na nas pada. Jasne, zgadzam się - 100 to nie jest dużo. Ale nie jest też mało. Zależy dla kogo c'nie?
@CieplaPoduszka
Nie wiem ile maksymalnie wrzucałeś i jak cię to pacało i jak do tego podchodziłeś. Ja na początku tripowałem w ciemności przy ciszy/muzyce solo. Podchodziłem do tego eeee... bardzo duchowo. Nigdy się na tripie nie śmiałem, bo nie było z czego i potem jak zaczynałem tripować z innymi było w chooooy dziwnie i nie rozumiałem nichuuya o co się rozchodzi, bo ja po prostu byłem. I w sumie stąd może ten mój pokraczny "tip"
Także w sumie jedyny tip się dobrze bawcie
Podziel się posiłkiem, chamie
Bardzo przepraszam, jeśli już gdzieś są odpowiedzi na moje pytania. Dosyć dużo czytam i szukam, ale nie znalazłam.
Jak metabolizowane jest LSD?
Czy ma wpływ na ciśnienie/serce/wątrobę/trzustkę?
Coraz bardziej przekonuję się do microdosingu tej substancji jako zamiennik mj, (której działanie duchowe bardzo sobię chwalę, jednak ze względu na jej wpływ na insulinę oraz płuca (pale z tytoniem )oraz niewiadome pochodzenie, wolałabym coś mniej szkodliwego)
Z góry bardzo dziekuję za poświęcony czas i zyczę cudownego dnia <3
Jak codziennie to wydaje mi się słabym pomysłem przyjmować codziennie nawet mikro dawki LSD
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.