Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Albo może jakiś uraz podczas sportu rekreacyjnego? Na przykład uraz w wyniku biegania bądź na siłowni, dajmy na to przez martwy ciąg
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Pocieszyl mnie faktem że 3x takie ilości wrzucał też go rzucalo sciagalo do poziomu podłogi, blady, spocony itd... No przy naszym dawkowaniu to co najwyżej coś ala zgon alkoholowy też nie do końca.
Pozdro dla Ciebie h0b choć raczej nigdy już tego nie przeczytasz.
21 września 2019WhiteMaskTBK pisze: Przekombinujesz. Bol kręgosłupa wystarczy w zupełności.
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
21 września 2019Karrambol pisze: 200mg oral i slabo sie czuje strasznie. blady i ledwo sie trzymam na nogach. ktos mial tak?co to jest?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.