Jeśli jest źle to się nie zastanawiaj bo może być znacznie gorzej.
Na SOR dostaniesz pewnie betablokery, może benzo albo neuroleptyk. Jeśli masz w domu betablokery to sama raczej nie powinnaś ich zażywać - istnieje prawdopodobieństwo wystąpienia potencjalnie poważnych powikłań.
Dodam że niezbyt poczułem działanie wiec obstawiam albo zjebana synteze albo nietrafiony strzal(ale skad to uczucie??)
To uczucie płonięcia może sugerować. podanie w tętnicę...
Czekaj na ropnia, najpierw nagła gula, nagle przez noc pęka, a potem zobaczysz.
Z drugiej strony miałam podobnie parę razy a ropnia po kocie miałam tylko raz.
Teraz trzeba po prostu poobserwować miejsce wkłucia i reagować w zależności od obj
+ Ja na drętwienie ciała polecam krótkie kąpiele co jakiś czas i masowanie nóg czy tam innych części ciała podczas robienia ich. Ale zrób to tylko jeśli jesteś w stanie i będziesz wiedzieć, że nie zemdlejesz w łazience.
Nie cytujemy posta znajdującego się bezpośrednio nad naszym. taurinnn
Jednak dzisiaj coś dziwnego.
Ostatnia kresunia około 17
Częstomocz, dwa razy na 10min - to nie mało, walenie serca, czasem jakieś kucie.
Jedyną pozycja która mnie uspokaja to na brzuchu z poduszką pod szyją.
Dwa piwa od 14 do 19, kilka fajek. Po czym zjadłem obiad.
Trochę się oram bo jak wstanę to nie jest za ciekawie.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.