Jeśli jest źle to się nie zastanawiaj bo może być znacznie gorzej.
Na SOR dostaniesz pewnie betablokery, może benzo albo neuroleptyk. Jeśli masz w domu betablokery to sama raczej nie powinnaś ich zażywać - istnieje prawdopodobieństwo wystąpienia potencjalnie poważnych powikłań.
Dodam że niezbyt poczułem działanie wiec obstawiam albo zjebana synteze albo nietrafiony strzal(ale skad to uczucie??)
To uczucie płonięcia może sugerować. podanie w tętnicę...
Czekaj na ropnia, najpierw nagła gula, nagle przez noc pęka, a potem zobaczysz.
Z drugiej strony miałam podobnie parę razy a ropnia po kocie miałam tylko raz.
Teraz trzeba po prostu poobserwować miejsce wkłucia i reagować w zależności od obj
+ Ja na drętwienie ciała polecam krótkie kąpiele co jakiś czas i masowanie nóg czy tam innych części ciała podczas robienia ich. Ale zrób to tylko jeśli jesteś w stanie i będziesz wiedzieć, że nie zemdlejesz w łazience.
Nie cytujemy posta znajdującego się bezpośrednio nad naszym. taurinnn
Jednak dzisiaj coś dziwnego.
Ostatnia kresunia około 17
Częstomocz, dwa razy na 10min - to nie mało, walenie serca, czasem jakieś kucie.
Jedyną pozycja która mnie uspokaja to na brzuchu z poduszką pod szyją.
Dwa piwa od 14 do 19, kilka fajek. Po czym zjadłem obiad.
Trochę się oram bo jak wstanę to nie jest za ciekawie.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.