Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Za lyrice ostatnio płaciłem osobiście 5.20 i to tylko dlatego, że nie wziąłem legitymacji ZHDK. ta by było 70 kilka groszy z tego co pamiętam. (z opakowanie 56 sztuk - 150mg) Dlatego warto zdobyć receptę i bawić sie w jebane generyki, które śmierdzą kurzem i pozostawiają posmak metalu na języku.
Normalnie płacisz 55.66PLN
Z recepty korzystam, z tym że zainteresował mnie fakt, że w przypadku GAD (F41.1) jest jakaś refundacja w Polsce, ale już wyżej - inne zaburzenia lękowe (F41 składające się z 3 podjednostek) już refundacji brak.
Muszę pogadać z lekarką.
https://emj.bmj.com/content/30/10/874.2
Nagle demonizowanie pregaby, pewnie przez wcześniejszą aurę 'nowej, lepszej, może nawet hej, nieuzależniającej[?] tabletki szczęścia'. Teraz jest często wypisywana i szok, niedowierzanie, psychotrop ma skutki uboczne i jest nadużywany przez niestabilnych psychicznie pacjentów ;_; !!! Ta przeklęta Big Pharma znowu nas oszukała, a niech to!
Pregabberowe lobby powinno teraz zrobić kampanie reklamową,
"No dobra, może trochę uzależnia jednak, sorry odjebaliśmy trochę, hehe ale teraz juz bez kitu, pregaba to takie nowe, lepsze, trochę mniej uzależniające benzo! Spróbuj koniecznie, zamów darmowe sample!"
Czasem zapominam o wieczornej i nie wstaję w środku nocy, ale o porannej mi się nie zdarza.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Niestety, efekt rekreacyjny pregabaliny po około tygodniu przemija, o czym pewnie już było.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.