Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
03 września 2019JanekPawlacz pisze: keta iv. Ktos cos jakies doswiadczenie?
Takie tam moje 3 grosze.
Życie jest piękne, myślałem że oprócz dexa już nigdzie tej magii nie odnajdę.
pps. faktycznie chce sie tworzyć na kecie.
ps. poza tym, po każdej sesji, na 2gi dzień, czuję że mój, jakby to określić... potencjał nofap spada.
Ale szybko wszystko wraca do normy. Jest z czego tę energię brać na przetwarzanie danych na takim poziomie fazy...
Tak jakby znajomy rush.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.