Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 17 / 1 / 0
No ja to mam w ogóle raj na ziemi. Mieszkam w okolicy centralnego, więc zawsze mam całodobową aptekę na dworcu. Ale od jakiegoś czasu jest jeszcze lepiej - drugą całodobową otworzyli jakieś 100m od mojego bloku. Poza tym w Wawie aptek jest tak dużo, że aż same się proszą, by kupić w nich aco.
Did you forget to take your meds?
  • 52 / 1 / 0
Ja ostatnio kupiłem 10 opakowań acodinu za 35 zeta z przesyłką w aptece internetowej:D ale to było w styczniu Dzisiaj znowu chciałem zakupic ale załamka w tej samej aptece dex jest juz po 5,6:( wkurzony polazłem dzis do miejscowej apteki kupiłem za 3,8... dziwne ostatnio płaciłem 5,2 w tej samej aptece ale ja tam nie będę płakał w końcu 1,4 taniej %-D aa i jeszcze jedno apropo kupowania dexa zawsze ale to zawsze jak ide do apteki i mówię poproszę akodin:) to aptekarka mówi mmm nie wiem czy jeszcze mam... chodzi szuka otwiera wszystkie szuflady czasem na zaplecze chodzi nie wiem chyba ja mam takie szczęscie:P ale przeważnie znajdują:D chodzi o że ten czas w którym one szukają jest taki stresujący, zawsze myślę "kurwaa napewno nie ma i znowu będę musia zapitalac do innej apteki! %-D --- to tak na marginesie:P
"Oddech na raty, myśli w leasingu"
  • 129 / 1 / 0
Wszedzie z kupowaniem wesoło jest ;-)

W krakowie jest około 250 aptek i w każdej mają tylko jedno opakowanie Tussidexu %-D
Jak chodzę i chcę kupić 2 paczki to jeszcze nigdy się nie zdażyło :-p
No one told you when to run, you missed the starting gun.
  • 388 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Deixem »
Ja nadal kupuje w jednej i tylko jednej aptece :) Jestem tam już znany i lubiany gdzieś już pisałem jaki klimacik jest w tej aptece , no i obsługa też niczemu sobie ;)
Uwaga! Użytkownik Deixem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Crom »
http://www.aptekarodzinna.pl/zakupy/apt ... ,3509.html

Kiedyś tam brałem 20 paczek, problemów nie było (chyba limitów nadal nie ma ). No i cena dość atrakcyjna :P.
  • 6 / / 0
hehe czyli mieszkamy blisko siebie ;p przy Politechnice jest tani ;p 4,49 bodajże :)
  • 5299 / 104 / 0
[quote="innuendo"]
Wszedzie z kupowaniem wesoło jest ;-)

W krakowie jest około 250 aptek i w każdej mają tylko jedno opakowanie Tussidexu %-D
Jak chodzę i chcę kupić 2 paczki to jeszcze nigdy się nie zdażyło ]

We wro też tych aptek od zajebania jest, a wszędzie tylko po paczce mają. Ciekawe :o) Widocznie codziennie po paczce przywożą %-D
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 6 / / 0
we Wrocku miałem tylko dwa razy problem z kupnem ... ale później zawsze była gadka typu: 'poprosze 3/4 opakowania Aco z tym że na dwóch osobnych paragonach' ;d i przechodziło ;p
  • 523 / 4 / 0
We wro też tych aptek od zajebania jest, a wszędzie tylko po paczce mają. Ciekawe :o) Widocznie codziennie po paczce przywożą %-D
Bo wiedzą dobrze do czego Ci to służy :-p ;-) Też już mi się zdarzyło kilka razy, że aptekarka powiedziała że może sprzedać tylko jedną paczkę lub że akurat jedna tylko się została. Mam jedną taką zajebistą aptekę jak kupuję 3 lub 2 paczki to zawsze jest i sprzedają :-)
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 762 / 37 / 0
Ja mam średnio 15 aptek w okolicy w każdej jest acodin i raczej mnie nie zapamiętują, gdy możliwości się wyczerpią wchodzę do tej samej tylko idę do innej aptekarki i 0 szans na przypał ;), w ciągu pół roku raz tylko się zapytali po co mi dwie paczki i ze 3 razy powiedzieli że jest tylko jedna gdy chciałem dwie :). Ogólnie to ktoś z mojej rodziny pracuje w aptece mógłbym pożyczyć klucze i w nocy wbić po tajniaku i wynieść co ciekawsze rzeczy:)
Uwaga! Użytkownik lolek555 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki

Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.

Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.