Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 225 / 22 / 0
Jestem za do Amsterdamu mam 30 min [emoji3]
Swiat na trzezwo jest nie do przyjecia.
  • 150 / 36 / 0
Można zrobić jakieś małe Hyperrealne zgromadzenie ;D
  • 3234 / 915 / 5
Może i ja bym się pisał.
Na jakiegoś małego kwasika może %-D
https://url-shortener.me/GW4U
Podziel się posiłkiem, chamie
  • 1229 / 181 / 0
piko w NL po ile i czy w cofii dostane ?
  • 3234 / 915 / 5
Że metę w kofiku? xD Co ty chyba, że jacyś degeneraci.
Ja metę tutaj kilka razy widziałem ale nawet nie pytałem o cenę. Nie jest zbyt popularna. Z dipłebu zamówić chyba lepiej, jak NL vendor to 1-2 dni i masz ćpanko w domu.
  • 1229 / 181 / 0
A zwykle scierwo ?
  • 3234 / 915 / 5
W detalu 5 euro za sztukę, 20 za 5g
100g za 80 euro
Ale to chuj nie feta jest, zazwyczaj trzeba się naszukać żeby dobrą znalezc
  • 51 / 3 / 0
To może okolice Rotterdamu się ktoś znajdzie? Siedzę tu drugi tydzień i już znudziły mi sie te hazy i kushe.
  • 1229 / 181 / 0
A tak z innej beczki, do tych co byli w pracy przez agencje - umowe podpisywaliscie jakas z agencja czy tylko w NL z pracodawca, jak to jest?
  • 51 / 3 / 0
Kobieta z agencji zamówiła mi busa z domu na kawatere w nl i na drugi dzień przyjechał gościu z umową i serią kwestionatiuszy do wypełnienia. Umowę mam tylko z agencją kwestia komunikacji z firmą w której pracuję leży po ich stronie. Na firmie mam karte godzinowa do odbijania na wejście/wyjscie i z tego mnie rozliczaja oraz ubrania i narzędzia transport do pracy firmowym autem. Jestem swieżak tak że po pierwszej wypłacie się okaże 😉
ODPOWIEDZ
Newsy
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku

Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.

Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.