Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
11 sierpnia 2019Hardkorjp pisze: Gdzie szukać kontaktu w Katowicach? Jeżeli ktoś chciałby pomóc to priv, najlepiej jeszcze dzisiaj.
A na ulicy raczej szukać nie ma czego. Liczą się znajomości tylko i wyłącznie.
edit: a jednak, od razu na forum i od razu po kontakt, no proszę, proszę...
Ale dobra, ten screen...
Zestaw STU igieł kosztuje około 7,99 (jak widać na ostatnich zamówieniach), ceny zamówień zależą od tego, jakie i ile strzykawek brałam do tego. Kiedyś trzeba było przekroczyć pewną kwotę, teraz za to straszą wielkim monitem o płatnej 0,25gr reklamówce.
Może piekło to właśnie coś jak nieograniczona ilość towaru, ale brak igieł? ;-) #heheszki
Daję linki, bo mam taką rozdzielczość ekranu, że by nam forum rozpieprzyło.
Screeny są długie, bo robione wtyczką do robienia screenów nie tylko "aktywnego pola" ekranu. Polecam, nazywa się Full Page Screen Capture/Chrome.
https://imgur.com/a/Ijrj94p
Do czego zmierzam - nie jest to niestety żaden wyznacznik zaufania dla osoby z dwoma postami, bo ja tymi strzykawkami mogłam karmić małe kotki które nie mogą ssać mleka, używać ich w terrarystyce, karmić kurczaki na wsi, odmierzać krople na uspokojenie babci, karmić malutkie pieski które mają podobny problem z jedzeniem, kupować je dla kolegi biorącego sterydy, używać ich do problemów z insuliną czy podawać sobie po prostu zlecone mi przez lekarza leki w taki sposób.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.