Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
11 sierpnia 2019Hardkorjp pisze: Gdzie szukać kontaktu w Katowicach? Jeżeli ktoś chciałby pomóc to priv, najlepiej jeszcze dzisiaj.
A na ulicy raczej szukać nie ma czego. Liczą się znajomości tylko i wyłącznie.
edit: a jednak, od razu na forum i od razu po kontakt, no proszę, proszę...
Ale dobra, ten screen...
Zestaw STU igieł kosztuje około 7,99 (jak widać na ostatnich zamówieniach), ceny zamówień zależą od tego, jakie i ile strzykawek brałam do tego. Kiedyś trzeba było przekroczyć pewną kwotę, teraz za to straszą wielkim monitem o płatnej 0,25gr reklamówce.
Może piekło to właśnie coś jak nieograniczona ilość towaru, ale brak igieł? ;-) #heheszki
Daję linki, bo mam taką rozdzielczość ekranu, że by nam forum rozpieprzyło.
Screeny są długie, bo robione wtyczką do robienia screenów nie tylko "aktywnego pola" ekranu. Polecam, nazywa się Full Page Screen Capture/Chrome.
https://imgur.com/a/Ijrj94p
Do czego zmierzam - nie jest to niestety żaden wyznacznik zaufania dla osoby z dwoma postami, bo ja tymi strzykawkami mogłam karmić małe kotki które nie mogą ssać mleka, używać ich w terrarystyce, karmić kurczaki na wsi, odmierzać krople na uspokojenie babci, karmić malutkie pieski które mają podobny problem z jedzeniem, kupować je dla kolegi biorącego sterydy, używać ich do problemów z insuliną czy podawać sobie po prostu zlecone mi przez lekarza leki w taki sposób.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.