Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Po drugiej nocy zasnąłem na 5godzin, wstałem i czułem się wyspany i od tamtego czasu już zero snu nie wiem dlaczego nawet jak zajebie tylko 2 sciepy to nie śpię juz...
Może dla tego że cały czas mam fetę w organizmie?
Ogólnie zero schiz żadnych poryc tylko trochę schudłem..
Nie bierzcie prądu ludzie nie polecam..
Dobrze, że mam łazienkę w takim miejscu, że nie było słychać tego pierdolnięcia, bo by się rodzice zdziwili, jakby weszli do łazienki a tutaj pierworodna leży na podłodze, w ręce zwija a na pralce karty i worek z tematem. Monar jak nic
29 września 2019taurinnn pisze: Nie wiem, 3 doby? Najpierw pilnowałam harm reduction jak tylko się dało, a potem miałam już taką tolerkę, że i po solidnym szczurze potrafiłam normalnie spać, a zrezygnowanie z dawki kończyło się instant zwałą i snem po 16-20 h. Potem ciąg leciał dalej. A obecnie na tyle ograniczam stimy, że max. jednej całej nocy nie prześpię, tym bardziej w depresji. W manii i bez białka umiem spać przez dwa tygodnie koło dwóch godzin na dobę.
Po wielu baletach to wygladalo taak: kreska - herbatka - lulu. Jakie to dawne czasy mlodzienczej glupoty ;)
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.