Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Po drugiej nocy zasnąłem na 5godzin, wstałem i czułem się wyspany i od tamtego czasu już zero snu nie wiem dlaczego nawet jak zajebie tylko 2 sciepy to nie śpię juz...
Może dla tego że cały czas mam fetę w organizmie?
Ogólnie zero schiz żadnych poryc tylko trochę schudłem..
Nie bierzcie prądu ludzie nie polecam..
Dobrze, że mam łazienkę w takim miejscu, że nie było słychać tego pierdolnięcia, bo by się rodzice zdziwili, jakby weszli do łazienki a tutaj pierworodna leży na podłodze, w ręce zwija a na pralce karty i worek z tematem. Monar jak nic
29 września 2019taurinnn pisze: Nie wiem, 3 doby? Najpierw pilnowałam harm reduction jak tylko się dało, a potem miałam już taką tolerkę, że i po solidnym szczurze potrafiłam normalnie spać, a zrezygnowanie z dawki kończyło się instant zwałą i snem po 16-20 h. Potem ciąg leciał dalej. A obecnie na tyle ograniczam stimy, że max. jednej całej nocy nie prześpię, tym bardziej w depresji. W manii i bez białka umiem spać przez dwa tygodnie koło dwóch godzin na dobę.
Po wielu baletach to wygladalo taak: kreska - herbatka - lulu. Jakie to dawne czasy mlodzienczej glupoty ;)
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.