Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 42 / 6 / 0
^^jezus_chytrus
Działa pół na pół, nie jesteś zajebany jak po typowej indice, głowa jest dosyć ciężka a cialo lekkie, ogar, smiechawa na Maxa
Wszystko jest dla ludzi, byle bez pazery
Przystań na paleniu ziółka, nie dotykaj się do hery
Przekraczasz bariery, za pan brat z szatanem
Jak pochłonie Cię w ten syf ratunek będzie Monarem
A życie koszmarem z paskudnym nałogiem
  • 567 / 50 / 0
Poki co wydaje mi sie ze w najblizszych 2 latach dalej beda karac za dupke marihuanen tak jak zawsze a krzaki identycznie.Ale tak w tej dekadze co bedzie na 99% mysle ze zdekryminaluzyja posiadanie i 2 krzaki a tak jak w holandii to moze za 30 lat bedzie.Niby nie pozwalaja na narkotyki jak ktos wyzej pisal,ale i tak wszedzie i zawsze sie chla jara i cpa i to sie nigdy nie zmieni.
I wlasnie dzisiaj zlamie polskie prawo bo spale se kilka dupek marihuanen :liść:
THC :liść:
  • 827 / 253 / 0
To se lepiej całą lufe nabij.
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 567 / 50 / 0
3 dni przerwy nawet dupa mnie solidnie ujara
THC :liść:
  • 827 / 253 / 0
Ja bym sobie nie żałował.
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 12506 / 2425 / 0
Oglądam ostatnio taki kanał na YT "autostopem przez Amerykę" (z tym harcerzykiem Miszą).
Chłop był w Seattle (washington - jeden z pierwszych stanów, który wprowadził pełen legal) i poszedł kupić lolka do sklepu. Po całej akcji mówił, że ręce trzęsły mu się przy transakcji, jakby kupował w Polsce gdzieś w bramie od typa w kapturze. Niezły paradoks...
Nawet jeśli wprowadzą kiedyś legal, to spora część palaczy jeszcze długo będzie ukrywać się z paleniem...
  • 995 / 104 / 0
Po przejaraniu wczoraj calego dnia, pomimo wyspania sie (twardy sen cala noc), zamula jest odczuwalna. Kawka yerba i jakos bedzie. Czlowiek najchetnie to by rano wstal wysmazyl jeszcze jedno szklo i dalej spac...moze jeszcze jakis filmik na dobry sen ;)
Uwaga! Użytkownik siostrorelanium jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1533 / 196 / 0
Ja wczoraj jak zwykle najebałem się i wyjaralem z 5 jointów niby spoko ale od 3 30 jestem na nogach w robocie . Tragedia byle do 12 i piwko i jakaś lufa
  • 81 / 9 / 0
@jezus_chytrus oczywiście, że się będą ukrywać, ja nawet w dorosłym życiu ukrywałam przed ojcem palenie fajek ;) ale legalizacja byłaby ułatwieniem dla takich osób, które nie znają żadnego przysłowiowego Sebixa i raczej mają marną szansę na ogarnięcie sobie od dila. Na przykład dla mnie. Albo ty nie miałbyś takiej sytuacji jak ostatnio, zamiast kombinować - po prostu poszedłbyś do sklepu :) zobaczymy jak to będzie, długa droga przed naszym krajem.
  • 2877 / 266 / 0
trochę mnie tu nie było, bo mam jakoś w okolicach tych dni urodziny, ale dziś wracam na ziemię powoli, bo miksy za grube leciały przez ostatnie dni, w każdym razie wiadro za wasze i moje zdrowie hehe
Zablokowany
Newsy
Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.