Działy bezpośrednio dotyczące uprawy konopi
ODPOWIEDZ
  • 30 / / 0
Witam, otóż niedawno zebrałem pierwsze plony jednakże okazały się strasznie małe :(
Chciałbym w tym sezonie zapakować coś jeszcze w ziemie jakiś automat który mi się wyrobi do października na outdoor, szukam odpowiednich odmian na ta porę roku, fajnie by było gdyby plon sięgał na roślinkę około 40-50g.
  • 509 / 25 / 0
Pod polskie niebo o tej porze nie ma takiej możliwości, że wyciągniesz 50g z automatu
Jeżeli szukasz czegoś szybkiego polecam rozejrzeć się po ofercie sweet seeds
Maja tam automaty, które dojdą ci w 2 miesiące z groszem np big devill xl
  • 12579 / 2436 / 0
Jest połowa sierpnia. Pestki ogarniesz najszybciej do 20-tego. Z ziemi wyjdą 22-23. Będą miały już bardzo słabe warunki... ja bym czekał na przyszły sezon.
  • 30 / / 0
Dzięki, do zamknięcia!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.