Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Moze to mentalnosc cpuna ale ta ktora ja miale mz reguly tylko reagowala na mandelin i liebermana
nie ogarnąłeś tak bezczelgo sarkazmu?
MOzliwe ze po gieblu mi sie autyzm wlacza i wierze w szczera i uczciwa komunikacje miedzyludzka,ale nie ogarnalem;)
ketamina RULEZ jakie to jest super nawet w takich dawkach niedysocjuących, a po prostu żeby sobie posiedzieć dla jaj z fajnym humorkiem
kozak używka, po raz kolejny stwierdzam, że jebać pochodne, tylko klasyki
Chciałbym spróbować kety i aktualnie jedyne moje źródło to (cut) w granicach 120 zl/g. Warto próbować tej używki ? Głównie korzystam z weedu, ale szukam czegoś co mi pomoże w stanach depresyjnych. Na jak długo powinien starczyć 1g ? Jak często stosować ? Dodam że myślę o jednorazowym zakupie 1/2g a wydaje mi się to o wiele mniejszym złem niż jakiś speed czy ketony i jak już wspominałem liczę na jego potencjał antydepresyjny. Z góry dzięki za pomoc i odpowiedzi ;)
Nie podajemy źródeł. taurinnn
Interesuje mnie długość kuracji, odstępy między sesjami oraz jaka dawka jest aplikowana.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).