Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
@odpisze ktoś?
  • 3215 / 420 / 0
Mozesz umrzec jesli masz juz jakas niewydolnosc typie
Czego sie spodziewasz ? Ze ktos Ci napisze "cpaj dalej" ?
Oczywiscie ze to co robisz jest chujowe i niebezpieczne, ale nikt przez inernet nie napisze Ci dokladnie co i czy w ogole cos Ci sie stanie
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
Dzięki zaprzestaje zatem moja głupota
  • 372 / 9 / 0
Na przestrzeni 48 H zażyłem jakieś 18 MG buprenorfiny podanej domieśniowo, 4 piwa, 200 ML wódki i trochę amfetaminy z 5 H temu . Ostatnia dawka bupry była jakieś 6 -H temu, wódka tak samo.

Tutaj moje pytanie czy mogę się bezpiecznie położyć spać ? Nie chce zasnąć i się nie obudzić, skoro odychając świadomie nie mam problemu, będzie tak samo podczas snu ?

Oczy jak szpileczki, wydaje się, że trochę popuchłem na rękach, ale to też może być wkręta, bo mam do tego skłonności. Jestem lekko seny, ale utrzymuję świadomość wypiłem jakieś 1.5 L wody.
Oddech wyraźnie płytszy, ale go nie tracę . Tolerka na poziomie 450 - 600 kody, 3 - 4 razy zdarzało mi się jeść mak, parę razy tramal, Acetylfentanyl 2x cała buteleczka .

Mam jeszcze fetę brać i przeczekać to lepiej ?
  • 1290 / 367 / 0
Jak na swoją tolerancję to przyjąłeś kosmiczną dawke bupry. Normalna dawka to 0.6 mg, to 18 mg to jest 30x więcej niż normalna dawka. I to liczę dawkowanie do wciągania gdzie tylko 50% się wchłania. To może lepiej poczekaj aż ci przejdzie ta bupra, tak do minimum 8h od przyjęcia dawki a do 14 h powinno ci zejść.
  • 1100 / 273 / 0
30 lipca 2019n23 pisze:
Na przestrzeni 48 H zażyłem jakieś 18 MG buprenorfiny podanej domieśniowo,
ta bupra to z plastrów? możesz sobie zrobić krzywdę waląc to domięśniowo, zresztą, z tabletek też
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Pomocyterazplz
  • / / 0
Nie wiem czy to pilne ale zleklem sie bardzo...wiec mialem ciezka noc, a od rana w robocie fizycznej lece na fecie. Wciagnalem juz ktoras kreske z kolei, usiadlem i pomyslalem ze sprawdze czy z sercem wszystko ok i.... sprawdzajac palcem puls na tetnicy bilo szybko az tu nagle..chwilowa przerwa w biciu, uderzylo, znowu szybko,i znowu na dobra sekunde - dwie nie czulem w ogole bicia. To normalne przy spidach czy raczej powod do niepokoju????? Nie ukrywam ze niezle sie wydygalem az wyplulem splywa po tej ostatniej kresce

Edit: na ta chwile jestem niezle porobiony a serce bije dosyc wolno. Czy jest mozliwosc zapasci?? Ilosc jaka przyjalem to mniej wiecej 4 setki w 7 godzin dobrego tematu
  • 1544 / 198 / 0
Pewnie masz dodatkowe skurcze a te przerwy co odpisujesz to tzw. przerwa wyrownawcza. Pojedyncze ponoć nie są groźne ale nikt ci nie powie jakie ty masz boi ważne czy komorowe czy nadkomorowe. Kardiologia panie i szereg badan
  • 1983 / 209 / 0
Nie wiem czy to dobry temat ale opiszę swój problem:
Wczoraj po południu wypiłem 2 piwka i wziąłem 6mg klona, wieczorem spaliłem wiadro i kilka lufek. Wróciłem do domu i zjadłem 100mg baklofenu. Wziąłem jeszcze 150mg DXM. Po godzinie wciągnąłem jeszcze 50mg.
Rano wstałem, że mnie telepało jakbym padaczki miał, zimno mi było itd. Wypiłem yerbę i wziąłem 4-6mg klona. Potem już nic nie brałem. Dopiero teraz wziałem zopiklon.

Problem jest taki, że cały dzień mam problem z oddychaniem. Wszyscy mi mówią że sapię jak emeryt. Ciężko mi się oddycha i łapię sapiące płytkie wdechy. Boję się w takim stanie iść spać.
Co to może być?
Take DXM and Be Happy
  • 2429 / 584 / 155
05 sierpnia 2019Brutalny pisze:
Pewnie masz dodatkowe skurcze a te przerwy co odpisujesz to tzw. przerwa wyrownawcza. Pojedyncze ponoć nie są groźne ale nikt ci nie powie jakie ty masz boi ważne czy komorowe czy nadkomorowe. Kardiologia panie i szereg badan
Racja. Niestety z własnego doświadczenia powiem, że dodatkowe skurcze komorowe należą do tych bardziej odczuwalnych, nadkomorowych wielu nie czuję w ogóle, gdyby nie monitorowanie akcji serca. Autor posta powinien koniecznie przebadać się kardiologicznie i przystopować nieco z białkiem. Do tego warto uzupełnić elektrolity, bo często skurcze dodatkowe wynikają z niedoboru np. magnezu lub potasu. Niestety, liczne skurcze dodatkowe mogą przepowiadać częstoskurcz nadkomorowy lub komorowy (dość groźna sprawa, szczególnie ten drugi). @Pomocyterazplz
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.