Czego sie spodziewasz ? Ze ktos Ci napisze "cpaj dalej" ?
Oczywiscie ze to co robisz jest chujowe i niebezpieczne, ale nikt przez inernet nie napisze Ci dokladnie co i czy w ogole cos Ci sie stanie
Tutaj moje pytanie czy mogę się bezpiecznie położyć spać ? Nie chce zasnąć i się nie obudzić, skoro odychając świadomie nie mam problemu, będzie tak samo podczas snu ?
Oczy jak szpileczki, wydaje się, że trochę popuchłem na rękach, ale to też może być wkręta, bo mam do tego skłonności. Jestem lekko seny, ale utrzymuję świadomość wypiłem jakieś 1.5 L wody.
Oddech wyraźnie płytszy, ale go nie tracę . Tolerka na poziomie 450 - 600 kody, 3 - 4 razy zdarzało mi się jeść mak, parę razy tramal, Acetylfentanyl 2x cała buteleczka .
Mam jeszcze fetę brać i przeczekać to lepiej ?
30 lipca 2019n23 pisze: Na przestrzeni 48 H zażyłem jakieś 18 MG buprenorfiny podanej domieśniowo,
Nieprzeczytany post autor: Pomocyterazplz »
Edit: na ta chwile jestem niezle porobiony a serce bije dosyc wolno. Czy jest mozliwosc zapasci?? Ilosc jaka przyjalem to mniej wiecej 4 setki w 7 godzin dobrego tematu
Wczoraj po południu wypiłem 2 piwka i wziąłem 6mg klona, wieczorem spaliłem wiadro i kilka lufek. Wróciłem do domu i zjadłem 100mg baklofenu. Wziąłem jeszcze 150mg DXM. Po godzinie wciągnąłem jeszcze 50mg.
Rano wstałem, że mnie telepało jakbym padaczki miał, zimno mi było itd. Wypiłem yerbę i wziąłem 4-6mg klona. Potem już nic nie brałem. Dopiero teraz wziałem zopiklon.
Problem jest taki, że cały dzień mam problem z oddychaniem. Wszyscy mi mówią że sapię jak emeryt. Ciężko mi się oddycha i łapię sapiące płytkie wdechy. Boję się w takim stanie iść spać.
Co to może być?
05 sierpnia 2019Brutalny pisze: Pewnie masz dodatkowe skurcze a te przerwy co odpisujesz to tzw. przerwa wyrownawcza. Pojedyncze ponoć nie są groźne ale nikt ci nie powie jakie ty masz boi ważne czy komorowe czy nadkomorowe. Kardiologia panie i szereg badan
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.