Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 16 / 1 / 0
Witam. Może ktoś coś powiedzieć o Barcelonie? Gdzie szukać ziółka i głównie piguł, kwasów bądź ewentualnie królowej k. ? Jakie ceny? Może ktoś podzielić się doświadczeniami? Jadę że znajomymi zabawić się w ramach urodzin na kilka dni.
  • 8103 / 907 / 0
hasz albo mj powinieneś dostać na plaży od murzynów albo Hiszpanów ( tu musisz podpatrzeć co jarają, ze zawijają dzojka...no i musisz znać podstawy hiszpanskiego ).Z innymi substancjami psychoaktywnymi to nie wiem.Nigdy nie brałem w ES i nie ogarniałem.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 5 / / 0
A jak w Granadzie Panowie ? Gdzie szukac
  • 1 / / 0
Ponawiam pytanie, jak z mj w okolicach Benidormu/Alicante/Altea? Bedziemy tam ekipa na kilka dni i by sie przydalo cos ogarnac, na luzie trzeba podbijac na plazy czy jak?
  • 29 / / 0
Próbował ktoś kiedyś piguł (żółta uśmiechnięta buźka) z lloret? Dzisiaj planuje łyknąć ale mam obawy że to może być jakiś syf. Kupiłem to od murzynów z pod klubu którzy raczej mają branie ale jak kupiłem od nich palenie to było z czymś wymieszane i słabo się paliło ale następnego dnia już dali dobre. Jak ktoś próbował to byłbym wdzięczny jakby zdał sprawozdanie.
  • 94 / 5 / 0
Jestem jutro w lloret na dluzszy czas, na luzie ogarnę fajne palenie w fajnej ilosci?
jak z paleniem baki w hotelach/przed hotelami?
jeśli ktoś z was jest na miejscu i by pomógł to byłbym wdzięczny ;d
  • 94 / 5 / 0
dobra, łapa zajebistej jakosci stuffu za 45 euro ogarnieta po niedlugich poszukiwaniach
  • 7 / 1 / 0
Hej,

Sluchajcie lece z panna na Lanzarote. Jak to jest z tymi klubami? Czytalem co nie co, ale nie wiem - czy sam dowod osobisty im wystarczy, czy wymagaja paszportu? Czy w momencie zakupu i palenia w takim klubie moze tylko jedno z nas sie zarejestrowac?
  • 7 / 1 / 0
Jeśli chodzi o Barcelonę to wiadomo: La Rambla. Wystarczy się tylko porozglądać i wypatrzą Cię sami. Jedno spojrzenie i wiadomo ocb. Nie polecam zakładania karty w kofiku w bocznej ulicy La Rambli. Koszt samej karty 20 E, w środku zioło za bagatela 40 E/g... Co prawda pachnie niebiańsko ale cena to żart. Rozglądałem się tylko za mj, ale z ciekawości pytałem też o koko - 100 E /g i gebelsa. Z gieblem jakaś dłuższa kmina ale też jest. Najlepiej zbliżyć się jak najbliżej plaży - tam są murzyni i u nich najlepsze ceny i jakość elegancka. Bez spiny, nawet jak trzeba z nimi odejść jakiś kawałek. Im tak samo zależy żeby to przebiegło spokojnie. La rambla to jest opcja jeśli nie zna się absolutnie nikogo. Po paru dniach od lokalsów z hostelu dało nakminić się jeszcze taniej.
  • 2104 / 465 / 37
@OnlyReading na Wyspach Kanaryjskich na plażach jest masa ciemnoskórych i ogarnięcie tematu zajmuje dosłownie chwilę. Na Lanzarote pewnie jest trudniej bo to mniejsza wyspa, ale tam też mnie zaczepiali. Najłatwiej oczywiście na Gran Canarii, w turystycznych miejscowościach typu Playa de Ingles czy Maspalomas na każdym kroku zaczepiają i oferują haszysz głównie.
Lubisz koks?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.