ODPOWIEDZ
  • 12800 / 2488 / 0
Ja osobiście wybrałbym jakąś "mostly indica". OG Kush, Afghan Kush, cokolwiek Kush : )
Z nie kuszowych odmian, jakie paliłem mogę polecić Critical, Blue Cheese, California hash Plant. Bardzo ciekawie zapowiada się Blue Widow (Blueberry x White Widow). Wybór jest teraz ogromny.
Jeśli preferujesz Sativy, to... nie wiem - ja nie preferuję : )
W zasadzie możesz wybrać cokolwiek, co nie jest przeznaczone na outdoor (np Easy Sativa).
  • 1 / / 0
14 czerwca 2019jezus_chytrus pisze:
Nie rośnie jakoś "dynamicznie" i jest trochę poobgryzana. Ja bym zdjął to obramowanie, bo pewnie zasłania słońce (chyba, że nie zasłania).
Też tak myślę że zasłania promienie słoneczne.
Pozdro
  • 141 / 26 / 0
do uprawy indoor to pelnosezonowki ktore nie doszlyby pod polskim niebem chyba najlepsza opcja :) automaty nigdy nie dorownaja moca czy smakiem oryginalnym odmianom... dajac krotki 2/3 tyg weg i odmiane w miare szybko kwitnaca to zbiory w bardzo podobnym czasie mozesz miec jak automaty, ewentualnie ciutke pozniej... a konkretne odmianki to w zaleznosci od Twojego gustu/upodobań WhiteWidow, AK47, Blueberry, Skunk, Euforia, Amnesia... Odmian do wyboru mnostwo, tylko wybrac cos pod swoje oczekiwania i potrzeby :)
Uwaga! Użytkownik MontBlanc9999 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.