Nie tak łatwo przedawkować kodeinę.
Fuzja - D5
@jezus_chytrus powiem Ci, że nie widzę wielkiej różnicy pomiędzy 700+ a prawie 1000
Bez hydroksy. i zero świądu, zero magii, mogę pić w barze, gawędzić i dupa.
Rano wrzuciłęm 5mg lorka, dalej esci 10mg, 630kody 11 piw i tak sobie.
Nawet bez podkładu z benzo (który pewnie psuł fazę klony/lorki) te 480mg już mnie wcale nei satysfakcjonuje :(:( może gdybym dojarał mj to by podziałało ale nie tykam się ostatnio bo nielegalne xD itd
Jest jeszcze jakaś nadzieja na kodeinę? Bo np. dużo bardziej wolę ją od tramadolu (tez w wysokich dawkach) czy kiedys butyr-fentanylu
19 lipca 2019rockens pisze: @jezus_chytrus powiem Ci, że nie widzę wielkiej różnicy pomiędzy 700+ a prawie 1000
Ale ja czuję nawet działanie kropelek do oczu Visine : D
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.