Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 45 / / 0
RC prawie wszystkie zbanowane, gdzie ostatnio przeczytałem to na jednym z norweskich forów. Duzo czarnych na ulicy sprzedaje "koks", ale nie radziłbym się w to bawić. Bardzo popularne, tak jak ktoś napisał wyżej, są leki na receptę no i mj. Za gram zapłacisz jakieś 100-150 koron.

Jak ktoś się orientuje czy jakiekolwiek RC są legalne w Nor, niech coś napisze.
Uwaga! Użytkownik boneless nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1066 / 158 / 0
a MXE legal albo keta ?
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 70 / 7 / 0
Witam, niedlugo jade do norwegi... jak tam wyglada sytuacja prawna z grzybkami?? czy ciezko je dostac? po ile chodza? co gdybym zamowil sobie do norwegi zardoniki?
  • 5 / / 0
Norwegia to chory kraj o grzybkach Ci nie powiem dokładnie , ale tam wszystko jest zabronione. Z ta wysyłka próbuj ale tez ciezko to wyglada bo duzo paczek nie dochodzi
  • 100 / 17 / 5
^_^ Mój brat jest w Norwegii to Narkus pierwszej ligi. Proponuję mi dragi jak z tamtąd wraca. Co dziwne przywozi z tamtąd hasz i amfetamine. Wwozi i przywozi z powrotem. Tylko, że on niczego się nie boi. Narkotyki można tam dostać, ale najczęściej od Polaków na afterparty. Legalem są grzyby z gatunku polimetas colni. Sam wstawię ich zdjęcia jak jesteście zainteresowani. grzybki to mój konik.
Uwaga! Użytkownik MaszMaila jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Wiecie może jaka cena Xanaxu w Norwegii? I czy wgl jest dostępny?
  • 275 / 7 / 0
Benzo latwo w oslo.dostać ?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.