Mam tak samo, mój lekarz powiedział ze to właśnie Zespół niespokojnych nóg, są pojebane ćwiczenia na to i w skrajnych przypadkach jakieś leki na to, u mnie na szczęście jest to dość słabe wiec nie wiem jak farmakologicznie można tu pomóc.
Tam powyżej jakiś delikwent opierdolił sporo lamotryginy, czytałem jakiś czas temu artykuł o zatruciu tym - wrzucam linka jako ciekawostkę.
http://www.wple.net/plek/numery_2011/nu ... 43-545.pdf
dgnted pisze:Pracuję fizycznie, mam ogromne bóle kręgoslupa w odcinku ledzwiowym z powodu skoliozy, jaki lek przeciwbólowy będzie najlepszy bo już nie daje rady?
szukając pomocy w ten sposób dzisiaj pomoże Ci ketonal, za miesiąc cztery ketonale, za 3 miesiące tramal, a za rok będziesz zwijał się z bólu zmieniając w nocy ułożenie z lewego boku na prawy, a po ketonal będziesz musiał chodzić do różnych aptek bo panie nie będą chciały sprzedawać Ci codziennie nowej paczki
Jezeli bedziesz dalej pracowal fizycznie z choroba kregoslupa- nie pociagniesz, bedzie juz tylko gorzej. Skonczysz z grupa inwalidzka, byc moze niezdolny do pracy np. na wozku. O bolu nawet nie wspominam, bo jeden z najgorszych skala bolu jak przy nowotworach.
Najgorsze co mozesz zrobic do pracowac fizycznie.
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.