Mam tak samo, mój lekarz powiedział ze to właśnie Zespół niespokojnych nóg, są pojebane ćwiczenia na to i w skrajnych przypadkach jakieś leki na to, u mnie na szczęście jest to dość słabe wiec nie wiem jak farmakologicznie można tu pomóc.
Tam powyżej jakiś delikwent opierdolił sporo lamotryginy, czytałem jakiś czas temu artykuł o zatruciu tym - wrzucam linka jako ciekawostkę.
http://www.wple.net/plek/numery_2011/nu ... 43-545.pdf
dgnted pisze:Pracuję fizycznie, mam ogromne bóle kręgoslupa w odcinku ledzwiowym z powodu skoliozy, jaki lek przeciwbólowy będzie najlepszy bo już nie daje rady?
szukając pomocy w ten sposób dzisiaj pomoże Ci ketonal, za miesiąc cztery ketonale, za 3 miesiące tramal, a za rok będziesz zwijał się z bólu zmieniając w nocy ułożenie z lewego boku na prawy, a po ketonal będziesz musiał chodzić do różnych aptek bo panie nie będą chciały sprzedawać Ci codziennie nowej paczki
Jezeli bedziesz dalej pracowal fizycznie z choroba kregoslupa- nie pociagniesz, bedzie juz tylko gorzej. Skonczysz z grupa inwalidzka, byc moze niezdolny do pracy np. na wozku. O bolu nawet nie wspominam, bo jeden z najgorszych skala bolu jak przy nowotworach.
Najgorsze co mozesz zrobic do pracowac fizycznie.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.