Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 2924 / 1591 / 34
Cytat z reddita po przetłumaczeniu:
Dawka wynosi około 20 ~ 40 mg i możesz zacząć czuć ciepło w wyższych dawkach. Efekty mogą być odczuwalne 10-15 minut po spożyciu pod językiem, osiągają szczyt w okolicach 1-3h i nadal mogą być odczuwalne po 6h.

Jeśli chodzi o efekty, naprawdę trudno je wytłumaczyć. Efekty noopeptu są naprawdę subtelne i składają się głównie ze zmieniających się nieznacznie schematów myślowych. Z RGPU-95 jest to zupełnie inne. To dobrze odebrać rano z kofeiną i potrzebuje dodatkowej stymulacji dla wzmocnienia. Powiedziałbym, że zapewnia połowę efektów, jakie zapewnia normalna dawka armodafinilu i ma dodatkowy impuls emocjonalny. Jest to euforia graniczna i rzeczywiście istnieje pewne kompulsywne przerabianie, które można napotkać w zależności od twojej osobowości.

Podsumowując, powiedziałbym, że to świetny nootrop. Dałbym mu 8/10 i jeśli chcesz jakieś porównania, zapytaj!

Moj znajomy stosował go i ma podobne odczucia , tolerancja jest zdecydowanie mniejsza niz tolerancja na fenylopiracetam; choć jak mówił stosując ~30mg odczuwał działanie zdecydowanie pozytywne nieco silniejsze od fenylopiracetamu x3.
Całość dzialania w granicy 6godzin.
Lekko euforyczne dzialanie ,zdecydował przyjemniejsze od środków typu kawa czy amfetamina jednocześnie bez wpływu na serce i oczy.
Powiedzial,ze osoby oczekujące czegoś wiecej niz oferuje fenylopiracetam ale nie chcące czego w stylu amfetaminy a takze nie uzależniajacego powinny zainteresować się tym nootropem.
Jako ,ze ja osobiście lubie fenylopiracetam i jak mam okazje to go kupuję to zainteresowałam sie tym związkiem.
Ponieważ spadek dzialania nie jest odczuwalny poprostu czlowiek nie orientuje sie ,ze zwiazek przestał działać.
Koncetracja na ++++
Motywacja +++++++
Energia +++++
Skupienie ++++++
Dodatkowo opisał,ze mial chęć wyjść z domu i dyskutować z ludźmi , mówił mądrze i ciekawie , poszedł na imprezę i nie ruszył alkoholu bawił się swietnie bez niego. Zdecydowanie prospołeczny środek.

Zachęcona jego opinia ( jest czysty a z nootropow tylko fenylopiracetam i piracetam stosowal) napisalam do sklepu o opinie czy szykować kase i czy załatwia ten nootrop.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 1756 / 239 / 0
To było kiedyś na allegro dostępne.
  • 2924 / 1591 / 34
Tak ale cena z kosmosu, myślę,ze to ciekawy nootrop. Pisałam do sklepu moze uda sie wprowadzic na rynek.
I ta zdecydowanie mniejsza tolerancja niz w przypadku Fenylopiracetamu dodatkowo na plus.
Opis:
https://grananerwach.pl/rgpu-95-pochodn ... dzialaniu/

Podobno sa dwie wersję jedna bez pierścienia piperazyny druga wersja z

https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/Cebaracetam.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 1756 / 239 / 0
@Anna S wstawię wszystko wieczorem lub jutro rano
co i jak bo kończę własnie raporty miesięcznie. Tak jak obiecałem:)
  • 1756 / 239 / 0
Rgpu otrzymałem przy zakupie nsi189
Sunifiramu i irdy

W trakcie stosowania byłem na detoxie od MPH 2 tyg wtedy leciał DXM + urosept.
Po detoksie zaczolem stosowac po 5 dniach nie spełniło moich oczekiwań
Po odczekaniu 5 dni poszła pierwsza dawka rgpu proszek koloru białego sypki nie zbrylajacy się po zakapsułkowane +/- 20mg po około 30/40 min wystąpiło trzęsienie rąk tak ale nie taki żeby nie donieść herbaty do stołu i zacząłem się zabierać czynności dnia co dziennego motywacja do pracy była nie taka jak po MPH .
Testy trwały 5 dni pojawił się efekt anorektyczny nie można go porównywać w żadnym wypadku do MPH pojawily się również wąchania na stroju. Stymulację czuć ale to nie jest stymulacja typowo amfetaminowa tylko
raczej kofeinowa pamięć na + testowane solo
Zauważono wzrost ciśnienia i uciśk w klatce piersiowej dawkowanie 20 mg dwa razy dziennie .

Jak dla mnie słabe jakieś pytania to walić pod postem
  • 2924 / 1591 / 34
Na imprezę podobno dobre.
Co z aspektem motywacyjnym i prospołecznym.
Dzieki za odpowiedź i raport o tej substancji.
Wiesz kumpel wpadł do mnie zreszta opisalam dzialanie co mi on powiedział.
Gadał az mu nie zamykała sie buzia.
Nonstop i sam tematy zagadywał co u niego nie zdarza sie czesto.
Mial z N te RGPU 95.
:extasy:
Ostatnio zmieniony 29 czerwca 2019 przez AnnaS, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 276 / 31 / 0
27 czerwca 2019AnnaS pisze:
Cytat z reddita po przetłumaczeniu:
Dawka wynosi około 20 ~ 40 mg i możesz zacząć czuć ciepło w wyższych dawkach. Efekty mogą być odczuwalne 10-15 minut po spożyciu pod językiem, osiągają szczyt w okolicach 1-3h i nadal mogą być odczuwalne po 6h.

Jeśli chodzi o efekty, naprawdę trudno je wytłumaczyć. Efekty noopeptu są naprawdę subtelne i składają się głównie ze zmieniających się nieznacznie schematów myślowych. Z RGPU-95 jest to zupełnie inne. To dobrze odebrać rano z kofeiną i potrzebuje dodatkowej stymulacji dla wzmocnienia. Powiedziałbym, że zapewnia połowę efektów, jakie zapewnia normalna dawka armodafinilu i ma dodatkowy impuls emocjonalny. Jest to euforia graniczna i rzeczywiście istnieje pewne kompulsywne przerabianie, które można napotkać w zależności od twojej osobowości.

Opis brzmi prima sort! Chętnie wypróbuję, zwłaszcza, jeżeli będzie wychodzić taniej niż fenylopiracetam.
Uwaga! Użytkownik Syropik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1756 / 239 / 0
29 czerwca 2019AnnaS pisze:
Na imprezę podobno dobre.
Co z aspektem motywacyjnym i prospołecznym.
Dzieki za odpowiedź i raport o tej substancji.
Wiesz kumpel wpadł do mnie zreszta opisalam dzialanie co mi on powiedział.
Gadał az mu nie zamykała sie buzia.
Nonstop i sam tematy zagadywał co u niego nie zdarza sie czesto.
Mial z N te RGPU 95.
:extasy:
Ja ogólnie boję się tych wszystkich wynalazków z chin bo nigdy nie masz pewności co ci wyślą ci jebani Chińczycy.
Ta motywacja jest ale taka roztrzepana może 5 dni to za mało na rozkrecenie.

Ile zapłacił za to twój kolega ?
Ja za 2g nsi + suni + irde zapłaciłem 45$ + w gratisie dostałem rgpu + jeszcze coś na H ale co dokładnie nie pamiętam co jak będę na chacie to sprawdzę.
  • 2924 / 1591 / 34
Tez kolo 50 dolarów i mial w gratisie jakis nootrop. ;)
  • 1756 / 239 / 0
A a jak dawkował i jaki czas to brał?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.